2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر خالم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11051 بازدید | 245 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خااااک تو سر دختر خاله بیشعورت که از اعتماد تو سواستفاده کرده!!!! 😡😡😡😡😡😡😡 چکار کنی؟؟؟؟؟ آبروشو ببر! اومدی اینجا تایپیک میزنی؟ برو سراغ دختر خالتو و مادرش با چنین دختری که تربیت کرده!!!!!! به شوهرت گفته عشقم! دوست دارم بعد تو هیچی نگفتی؟؟؟؟؟ 

اول برو اون دختر خالت را خوب جررر بده بعد قشنگ پیش خانوادش بگو چه غلطی داره میکنه 

بعد بیا شوهرت آدم کنننن

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

برادر شوهرمنم اینجوریه همه کار میکنه زنش هم باخبره قربون صدقه زنش میره خونه وماشین به نامش زده تونازونعمت زندگی میکنه جاریم ولی متاسفانه خیانتم میکنه ،منکه نمیتونم هضم کنم

منتظر روزای بهترم ✌

چقدر قصه خوردم برات... خیلی سختته چون ازش محبتم میبینی بدتر هست و دو دلی... سفت و سخت با خانواده ها درمیون بزار عزیزم... حتی اگه از دست خانواده ها کاری برنمیاد

مـَن مطمینــم تــــو هــوامو داری ...
محکم باش عزیزم تا اخرعمرت که نمیخوای تن و بدنت بلرزه اول اسکرین از پیاماشون که نتونن زیرش بزنن دوم و ...

ببین زن نیستی اگه چتاشونو نشون خاله ت ندی بزار بفهمه چه هرزه ای رو وارد اجتماع کرده.البته گناه همسرت سرجاشه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

شوهرت كه يكي يه ذره پا بده انگار اون خودش را ميبازه تصميمش با خودته فكر نكنم درست بشو باشه جز اين كه گوش ماليش بدي نكنه خوب بشه دختر خاله را بايد حسابش رو رسيد بي شرم وحيا مثلا از نزديكانته

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ولی من شوهری میساختم که عکسشو رو جلد کتابای تاریخ بزنن

اون که جای خود دارد اما اینکه دخترخاله آدم بیاد با شوهرت در حالیکه تورو میشناسه و میدونی بچه داری و خیلی چیزا....وظیفه اش این بود که به استارتر هشدار بده نه که خودشم پایه باشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭