2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر خالم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 11051 بازدید | 245 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت یه روانی هرزه اس که قشنگ از سادگیت داره سواستفاده میکنه چتای شوهرت با دختر خاله ات رو ببر به خاله و شوهر خاله ات نشون بده تا آدم شه زنیکه هرزه 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

محکم باش عزیزم تا اخرعمرت که نمیخوای تن و بدنت بلرزه اول اسکرین از پیاماشون که نتونن زیرش بزنن دوم وسایل شوهرتو جمع کن بزار دم در بگو دیگه نمیتونم با ادم کثیف و دورویی مثه تو زندگی کنم سوم دم دخترخاله تو از ته ته بچین ... ببخش اگه تند رفتم فک کن من خواهرکوچیکترتم دلم میخواد زندگیت درست شع 

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

شوهرت درونیست خوب نیست اجتماعی نیست خوده روباهه گلم

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
دختر خاله نباشه یکی دیگه این اقا خاله زنک و تنوع طلب

میدونی فرقش چیه این آدم استارتر رو میشناسه...قطعا باهم بزرگ شدن و آشنای نزدیکه...اون از خود شوهر استارترم خیانت کارتره...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
دخترخاله ای میساختم که تو تاریخ بنویسن

ولی من شوهری میساختم که عکسشو رو جلد کتابای تاریخ بزنن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد