2777
2789
نه اونجوری دوست ندارم،چه کاریه

آهان ممنون

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
میشه‌دستورسوبگین‌ماهی‌منهیچ‌وقت‌خوب‌نمیشه😥😥😥

مامانم زبانزد فامیله برای ماهی حتی کسی ک دوس نداره ماهیایی ک مامانم میپزه رو میخوره

میگه فقط نمک میزنم اما دو برابر حسابی هم سرخ میکنم

انجام دادم عالی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیرش وزیاد زیاد نکن نرمال تا هم مغز پخت بشه هم سرخ بشه هم ترد میشه فقط هم با روغن بهار سرخ کن البته ...

روغن بهار الماس؟😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
😂😂😂😂 من خودم همیشه تو غذاهام بعضی چیزا رو تغییر میدم همیشه که نباید یک نواخت باشه ..من قرمه سبز ...

دنبالچه نخوردم تا حالا،ولی بله چرا ک نه همیشه ک نمیشه ی مدل خورد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

حالااسی من با مرغ درست میکنم اما مرغ و مثل گوشت گوسفند یاگوساله خورشتی میکنم آخه این طوری خیلی مرغ شلخته میزنه تو قیمه بیشتره باسینه مرغ درست میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دنبالچه نخوردم تا حالا،ولی بله چرا ک نه همیشه ک نمیشه ی مدل خورد

امتحان کن عالیه

من همیشه همینطور درست میکنم دقیقا مثل رستورانا میشه

جدی چند پله باید آب پز کنیم؟

نخندین بهم دنبالچه چیه

دنبالچه گوسفند یا گوساله ..انقد خوشمزس ...من همیشه ده کیلو بیست کیلو میخرم حتی جلو مهمون هم میزارم ...

دنبالچه گوسفند یا گوساله ..انقد خوشمزس ...من همیشه ده کیلو بیست کیلو میخرم حتی جلو مهمون هم میزارم . ...

کجاش میشه دقیقا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜