2777
2789
حالا من ی بار گوشت خورشتی ک ریختم قارچ دکمه ای ریز هم درسته ریختم یاهاش ایتقدر خوب شد😁😁😁

واقعا ..دیدم تو مترو نوشته قیمه رو‌با قارچ امتحان کنید..پس خوشمزه میشه 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی روغن زیاد باشه اینجوری خوب در میاد ..ماله من می‌شکنه 

سیب زمینی ها رو بعد از خرد کردن دوباره بشور تا نشاسته هاش بره و چسبناک نباشه،بعد با دستمال ابشو بگیر موقع سرخ کردن هم کمی زردچوبه بزن تا بهم نچسبن

مال منم یاله میشه 

خواهر شوهرم درست می‌کنه انقد خوشگلو خوشرنگ میشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
واقعا ..دیدم تو مترو نوشته قیمه رو‌با قارچ امتحان کنید..پس خوشمزه میشه 

😁😁😁اوهوم گوشتم بسته اخرش بود کم بود منم قارچ درسته ریختم پروتئين اش زیاد بسه مثلا😛ولی خوشم اومد

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

سیب زمینی ها رو بعد از خرد کردن دوباره بشور تا نشاسته هاش بره و چسبناک نباشه،بعد با دستمال ابشو بگیر ...

آهان ممنون ..بعضیا میگن اول آبپز کنید بعد سرخ کنید عالی میشه شما امتحان کردین؟

خواهر شوهرم درست می‌کنه انقد خوشگلو خوشرنگ میشه

زیرش وزیاد زیاد نکن نرمال تا هم مغز پخت بشه هم سرخ بشه هم ترد میشه فقط هم با روغن بهار سرخ کن البته اگه سیب شیرین باشه میسوزه و میشکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
😁😁😁اوهوم گوشتم بسته اخرش بود کم بود منم قارچ درسته ریختم پروتئين اش زیاد بسه مثلا😛ولی خوشم اومد

😂😂😂😂

من خودم همیشه تو غذاهام بعضی چیزا رو تغییر میدم همیشه که نباید یک نواخت باشه ..من قرمه سبزی با مرغ درست کردم با دنبالیچه هم درست کردم عالی میشه