حالا من ی بار گوشت خورشتی ک ریختم قارچ دکمه ای ریز هم درسته ریختم یاهاش ایتقدر خوب شد😁😁😁
واقعا ..دیدم تو مترو نوشته قیمه روبا قارچ امتحان کنید..پس خوشمزه میشه
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
سیب زمینی ها رو بعد از خرد کردن دوباره بشور تا نشاسته هاش بره و چسبناک نباشه،بعد با دستمال ابشو بگیر ...
آهان ممنون ..بعضیا میگن اول آبپز کنید بعد سرخ کنید عالی میشه شما امتحان کردین؟
😁😁😁اوهوم گوشتم بسته اخرش بود کم بود منم قارچ درسته ریختم پروتئين اش زیاد بسه مثلا😛ولی خوشم اومد
😂😂😂😂
من خودم همیشه تو غذاهام بعضی چیزا رو تغییر میدم همیشه که نباید یک نواخت باشه ..من قرمه سبزی با مرغ درست کردم با دنبالیچه هم درست کردم عالی میشه