2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کجاش میشه دقیقا 

دم گوسفند

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
پله یعنی چی😐 من کمتر از ۵ دقیقه میزارم

😂😂😂خاک تو سر کیبوردم اشتباه تایپ شد همون دقیقه نمی‌دونم چرا شد پله 

ببخشید

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
منظدرتون دمبه هس دیگه

نه گلم پر از گوشته

دنبالچه گوسفند یا گوساله ..انقد خوشمزس ...من همیشه ده کیلو بیست کیلو میخرم حتی جلو مهمون هم میزارم . ...

گرونه؟؟ کیلو چنده؟؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
منظدرتون دمبه هس دیگه

وسط دمبه یه حالت استخونی داره اونه. خیلی خوشمزه اس من ک عاشقشم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
گرونه؟؟ کیلو چنده؟؟

دنبالچه گوسفند کیلو ۴۹دنبالیچه گوساله کیلو ۳۰ تومن

دنبالچه گوسفند کیلو ۴۹دنبالیچه گوساله کیلو ۳۰ تومن

قیمتش ارزونه ک چن تا میشه مثلا مال گوسفند؟؟؟

قیمتش ارزونه ک چن تا میشه مثلا مال گوسفند؟؟؟

آره ارزونه...نمی‌دونم من مامانم برام میخره چون تو شرکت گوشت کار می‌کنه تکه تکه کرده برام میاره

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز