2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 137 پست

کلا این وسایل برقی که برای من قابل استفاده بود :

چرخ گوشت

سولاردم ال جی

گوشتکوب برقی 

مولینکس

پلوپز برقی

زودپز غیر برقی

آبمیوه گیری سه کاره

اسنک پز یا ساندوچ میکر

همزن برقی

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان سبزی خردکن واجبه؟

من نخریدم اخه ما فامیلی سبزی میخریم مثلا هفته ی پیش ۶۰ کیلو ۴ تایی خریدیم پاک کردیم شستیم زنعموم ک سبزی خورد کنی بزرگ داره خورد کرد

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
دوستان سبزی خردکن واجبه؟

نه اصلا واجب نیست.  بیرون خیلی مغازه ها سبزی خرد کن دارند . تازه اگه سبزی آماده بخری که اصلا نیاز نمیشه.

من مامانم داره سالی یکبار کل سبزی ها رو خورد میکنیم که میشه بیرونم خورد کرد.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
من خودم نمیخرم چون مامانم خیلی کم استفاده میکنه

سبزی خوردکن خوب نیس، نخرین اصلا

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

نه اصلا واجب نیست.  بیرون خیلی مغازه ها سبزی خرد کن دارند . تازه اگه سبزی آماده بخری که اصلا نی ...

نخرم ینی😐 اخه ما زود به زود سبزی میخریم اما چون سبزی خردکن نداریم میبریم بیرون.گفتم حداقل من برا جهازم بگیرم که هی بیرون نریم واسه یه مقدار سبزی

برای او مینویسم که همیشه و همه جا با او باشم،تا او شاد باشد همان کسی که تنها عشق زندگی من است تا زمانی که قلبم از کار بایستد💋⁦❤️⁩💞
۳ کار که هس اره یکی اب هویچ یکی برا شیرموز مخلوط یکی هم خوردکن 

عزیزم نگفتی مارکت پارس خزر هست؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
نخرم ینی😐 اخه ما زود به زود سبزی میخریم اما چون سبزی خردکن نداریم میبریم بیرون.گفتم حداقل من برا جه ...

خب چرا کم میگیری زیاد بگیر بذار فریزر.

بستگی به روال زندگیتون داره برای ما زیاد استفاده نمیشه.

من خودم نخریدم ولی مادرشوهرم داره سبزی میگیرم تمیز میکنم با برای اون خرد میکنم

ما نفری  سی چهل کیلو ی جا میخریم، که سبزی خوردکن نکشید خوردشون کنه، دیگه میدیم بیرون

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔