مردها نباید عزت نفسشونو نگه دارن؟!!! شما چرا انقدر مرد سالاری همه چیو واسه مردا حلال میدونی واسه زنا حروم؟؟؟ مرد نباید جلو خودشو بگیره گ.. اضافی نخوره؟؟؟ مرد نباید به همسرش به بچه هاش به شرف خودش احترام بزاره؟؟ بی شرفی و بی غیرتی و هرزگی مرد مشکلی نداره؟؟
اتفاقا دقیقا این طرز فکر شما ک خیانت واسه مرد رو طبیعی و بی اشکال میدونی مجوز هرزگی بهشون میدین و باعث میشین فک کنن من مردم اشکال نداره خیانت کنم اخرشم بخشیده میشم چون مردم کسی کاری باهام نداره زنمم ازم جدا نمیشه پس اونجامو میگیرم دستم میوفتم تو خیابون با هزارو یک ترفند و وعده وعید یه زن بدبخت و بی چاره و فقیرو پیدا میکنم یا یه زن کمبود محبت دار و تشنه ی توجه رو پیدا میکنم هرزگیمو میکنم چون من مردمممم! اخرشم مقصر من نیستم اون زنه ک پا داده و زن خودم ک کم گذاشته لابد! من ک مردم دنیا به کاممه!
اگه وقتی یه زن خیانت میدید دهن شوهرشو صاف میکرد و باهاش نمیموند دیگه چنتا مرد بودن ک جرات همچین کاری رو پیدا میکردن؟؟؟ اگه مرد بدونه ک زنش از خیانتش نمیگذره بازم این غلطو میکنه؟؟؟ حالا شما بدو دنبال زنا ک چرا پا میدن!
مقصر اول اون مرده, دوم شما و امثال شما ک مجوز خیانت به مرد دادید و راهو براش هموار میکنید
گرچه خیانت دلایل زیادی داره ولی تو ایران معمولا اون زن از همه جا مونده ای ک راضی ب این خفت میشه ک با مرد متاهل رابطه داشته باشه احتمال زیاد از سر فقرو نداریه ک مقصر اون نداری هم این حکومته
شما مجوز خیانت واسه مردا صادر نکن تا جرات نکنن برن سراغ اینجور زنا ک چیزی واسه از دست دادن ندارن!!