2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست
بله این اتفاق برام افتاده شوهرم ندارم اما ب نامزدم نخ دادن مقصر صد درصد نامزد من بود اگر سر نخو م ...

الان ب حرف من رسیدین پس طرف هرزه است اره شوهرتون هم مقصره ک میره سمت طرف ولی اون طرفم مقصره ک میبینه طرف زن داره دنبالشه ینی اخر و ته بی حیایشه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه پس تفکراتمون از  ریشع تفاوت داره .شما میگی مرد سست تراز زنه من میگم زن سست تره

مردا در برابر هوس سستن زنا عاطفه ای ب نظرم اره هر کی یه دیدگاهی داره و نظر شما برا من محترمه دوست عزیز سرافراز باشید

زن ها باید عزت نفسشونه نگه دارن تا جلوی مردها گرفته بشه باید خودشونه جای زن طرف بزارن

مردها نباید عزت نفسشونو نگه دارن؟!!! شما چرا انقدر مرد سالاری همه چیو واسه مردا حلال میدونی واسه زنا حروم؟؟؟ مرد نباید جلو خودشو بگیره گ.. اضافی نخوره؟؟؟ مرد نباید به همسرش به بچه هاش به شرف خودش احترام بزاره؟؟ بی شرفی و بی غیرتی و هرزگی مرد مشکلی نداره؟؟ 

اتفاقا دقیقا این طرز فکر شما ک خیانت واسه مرد رو طبیعی و بی اشکال میدونی مجوز هرزگی بهشون میدین و باعث میشین فک کنن من مردم اشکال نداره خیانت کنم اخرشم بخشیده میشم چون مردم کسی کاری باهام نداره زنمم ازم جدا نمیشه پس اونجامو میگیرم دستم میوفتم تو خیابون با هزارو یک ترفند و وعده وعید یه زن بدبخت و بی چاره و فقیرو پیدا میکنم یا یه زن کمبود محبت دار و تشنه ی توجه رو پیدا میکنم هرزگیمو میکنم چون من مردمممم! اخرشم مقصر من نیستم اون زنه ک پا داده و زن خودم ک کم گذاشته لابد! من ک مردم دنیا به کاممه! 

اگه وقتی یه زن خیانت میدید دهن شوهرشو صاف میکرد و باهاش نمیموند دیگه چنتا مرد بودن ک جرات همچین کاری رو پیدا میکردن؟؟؟ اگه مرد بدونه ک زنش از خیانتش نمیگذره بازم این غلطو میکنه؟؟؟ حالا شما بدو دنبال زنا ک چرا پا میدن! 

مقصر اول اون مرده, دوم شما و امثال شما ک مجوز خیانت به مرد دادید و راهو براش هموار میکنید 

گرچه خیانت دلایل زیادی داره ولی تو ایران معمولا اون زن از همه جا مونده ای ک راضی ب این خفت میشه ک با مرد متاهل رابطه داشته باشه احتمال زیاد از سر فقرو نداریه ک مقصر اون نداری هم این حکومته

شما مجوز خیانت واسه مردا صادر نکن تا جرات نکنن برن سراغ اینجور زنا ک چیزی واسه از دست دادن ندارن!! 

مردها نباید عزت نفسشونو نگه دارن؟!!! شما چرا انقدر مرد سالاری همه چیو واسه مردا حلال میدونی واسه زنا ...

توو جامعه ما زنی که جلوی شوهرش سر این مسائل می ایسته در دراز مدت خودش دهنش صاف میشه .... در بهترین حالت که گیرم مرد رو خرد کرد و ابروش رو برد و چیزی به نام خودش زد، توو اون زندگی بمونه فقط طلاق عاطفی داره و ضعف اعصاب و از یه جایی به بعدم چشم بستن به تکرار مکررات چون دیگه توان جنگیدن نداره....

نه زن متاهل نسبت به زن مجرد رحم داره، نه زن مجرد نسبت به زن متاهل! در نوع خودش رابطه زنانه و منصفانه ای هست!

شدیدا موافق نظرتونم 

ان شاالله که هیچ زنی این اتفاقارو حتی احساس نکنه چه برسه به تجربه

منکه یه لحظه حس کنم شوهرم حتی به یه نفر دیگه فکرم بکنه دیونه میشم چه برسه خدایی نکرده یه روز بفهمم با یه زن در ارتباط بوده قطعا دیونه میشم

چون خودم با اینکه از حجاب خوشم نمیاد اما از وقتی ازدواج کردم مرتب تر لباس میپوشم که هیچ مردی با دیدن من یه لحظه ام زنشو فراموش نکنه چون این خیانت به شوهر و هم جنس خودمه 

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 
ان شاالله که هیچ زنی این اتفاقارو حتی احساس نکنه چه برسه به تجربه منکه یه لحظه حس کنم شوهرم حتی به ...

ان شالله هیچ زنی همچین بلایی سرش نیاد عزیزدلم اره از قدیم میگفتن زن باید بعد ازدواج  متین تر شه حالا بعضی از دوستان مخالفن و میگن تمام مقصر خیانت مرد به زنش مرده و طرف مقابلش بی گناهه چون هرزه ولی من اعتقادم چیز دیگس منه زن نباید به خودم اجازه بدم وارد رابطه ایبشم ک طرف زن و زندگی داره

موفق باشی عزیزم 

بحث من خیانت مرد به زنشه زن به مردش و من ندیدم تو دور برم و ب نظرم خیانت هیچ بنده ای تقصیر بنده ی دی ...

ندیدی چون متاهل هستی.... 

اکثر مردهایی که اتفاقا ترس ابرو دارن مشتری زنان تن.... هستند اونم بدون وابستگی با رابطه ای از جنس پول که هیچ کسم قرار نیست ازش خبردار بشه با یه خط خواندن حلال ساعتی و موقت و.... میشه.... کمم نیست بخدا! این زن ها اصلا براشون شاید مهم نباشه.... جنبه اقتصادی براشون پررنگ تر هست، نمی توانم قضاوت کنم حتما سختی هایی دارن و مشکلات فراوان و.... 

ولی این دسته پایینی که الان میگم، به مراتب ممکنه از یه زن متاهل بیشتر آسیب روحی و روانی بخورن، شبیه آدمهایی میشن که الان توو این شرایط کسی رو از دست دادن بخاطر بیماری ویروسی و فرصت و اجازه سوگواری ندارن.... دقیقا همین روابط هست که سر و صدا می کنه....

اینا که سر و صدا می کنه، مرد فقط دنبال رابطه نیست، یه جورایی شیادتر هست دوست داره با کسی باشه که بهش احساسی داره و....

خیلی جالبهه وقتی یه مرد بشینه زیر پای زن متاهل نمیگن مرده اومد از راه به درش کرد میگن زنه خودش خراب بود بعد برعکسش ک بشه مرد میشه طفلکه از راه به در شده توسط زن پست و.. 

اینو قبول دارم ولی زبونم لال شما خودت همچین کاری راضی با زندگی یه زن بکنی مصلا بری با یکی ک میدونی ز ...

خب پس خودت جواب خودتو دادی هوس بازن من جواب ندادم بعدی چی شما نباید از همجنس خودتون انتظار داشته باشید بلکه باید از شوهرتون انتظار داشته باشید 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
آمار موضوع مهمی هست... به زن های ایرانی میدون بدی پای شش هفت میلیارد آدم کره زمینم واسه استثنایی بو ...

من نخواستم کسی رو استثنایی نشون بدم بله تو این کشور ۸۰میلیون آدم وجود داره چه پیر چه جوون بالاخره تو این همه آدم یه نفر رو انتخاب کردیم تو این همه آدم یه نفر خیلی حرفه شما نمیخواد تو محاسبات جمعیتی من دخالت کنید بیشتر به اصل موضوع بپردازید نه محاسبات

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
کاش هرکی به سهم خودش قانع بود . نه زن به همجنس خودش خیانت میکرد نه مرد به همجنس خودش  .

این که میگن زن به همجنس خودش خیانت کرده یه حرف عامیانه اس

خیانت اصلی رو اون مرد متأهل کرده که به همسر خودش تعهد داده بود. این خیانت کجا و اون خیانت کجا. البته اگه بشه اسم دومیو گذاشت خیانت. به نظر من دومی نه تنها خیانت نیست (چون تو تعریف خیانت نمی گنجه. مگه اون زن غریبه به خانوم اون مرد تعهد داده بود که میگید خیانت کرده؟)، تازه خیانت خوندنش کار درستی هم نیست چون باعث میشه خیانت اصلی که اون آقا کرده کمرنگ جلوه داده بشه. تا وقتی خیانت به این واضحی اتفاق افتاده، چرا شعار خیانت به همجنس بدیم؟ این کار فقط باعث میشه خیانت فرد متأهل کم اهمیت جلوه داده بشع. 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟