2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست
من نخواستم کسی رو استثنایی نشون بدم بله تو این کشور ۸۰میلیون آدم وجود داره چه پیر چه جوون بالاخره تو ...

منطق باید با ریاضی همخوانی داشته باشه!

منطقی در گفتار نباشه، بحثی نیست، شما درست میگی!

منطق باید با ریاضی همخوانی داشته باشه! منطقی در گفتار نباشه، بحثی نیست، شما درست میگی!

شما نمیخواد به محاسبات ریاضی گیر بدید به اصل موضوع بپردازید عزیزم بالاخره آدم تو این همه پسر رفته یه نفر رو برا یه عمر انتخاب کرده پس باید از شوهرش انتظار داشته باشه نه از همجنسش

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون زورشان به مرد نمیرسه..مثال هست زورشان به خر نمیرسه پالون رو میزنن .  نمیگن اگه مردم، مرد ب ...

آفرین دقیقن 

من نشنیدم اگه یه زن متأهل به همسرش خیانت کنه، مردها به اون مرد بگن به همجنست خیانت کردی. شما شنیدید؟

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

این که میگن زن به همجنس خودش خیانت کرده یه حرف عامیانه اس خیانت اصلی رو اون مرد متأهل کرده که به هم ...

درد منم بخدا همینه .... سوختنم از همینه....

چون یه زن متاهل به خودش اجازه میده هر چی میخواد به نثار زن مجردی بکنه که به هر دلیلی گرفتار یه مرد شیاد شده، تازه مرد مژدگانی میگیره و شاباش، خانمش بیشتر هواش رو داره هوا برش نداره... 

اون زن مجرد بدبخت هست که مثل عزیز از دست داده های همین بیماری ویروسی لعنتی حتی نمی توونه حالت عادی عزاداری کنه، انتظار درک شدن داشته باشه، داغون میشه.... داغون..... این چه انصاف و عدالتی هست؟ چه انسانیتی هست؟ 

میگن نگو الهی این زن و مرد دختر دار بشن سرشون بیاد! ولی اگه سر دخترشان نیاد، چطور میخوان بفهمن به سر اون زنایی که شوهراشون با راست و دروغ و پنهانکاری ناخونک زد، چی اومده؟؟؟؟

شما نمیخواد به محاسبات ریاضی گیر بدید به اصل موضوع بپردازید عزیزم بالاخره آدم تو این همه پسر رفته یه ...

نکنه خودتون رو جز این نظر کرده های الهی می بینین؟ که تافته جدا بافتن و از سقف آسمان افتادن وسط بغل شوهراشون و زمین و زمان می گرده آب توو دل این نظر کرده های خدایی تکون نخوره؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4041495/لیاقت?postId=127930071

خیلی جالبهه وقتی یه مرد بشینه زیر پای زن متاهل نمیگن مرده اومد از راه به درش کرد میگن زنه خودش خراب ...

جالبتر از اون این هست که جاهای دیگه زن ناقص العقل هست و احساسی ولی مرد کامل ..اما اینجا که میرسه مرده میشه تابع احساس و هیجان و زنه میشه کامل که باید درست ترین تصمیم رو بگیره اگه نگیره زنه میشه شیطان ولی مرده میشه بچه کوچولو که گول خورده

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
نکنه خودتون رو جز این نظر کرده های الهی می بینین؟ که تافته جدا بافتن و از سقف آسمان افتادن وسط بغل ش ...

عزیزم من حوصله بحث ندارم اصلا مگه در جواب شما حرف زدم که میاید نظر میدید من نظر کرده نیستم اگه میخوندی گفتم بهم خیانت شده ولی مقصر رو کسی نمیبینم شوهرمه مقصر چون من از بین این همه آدم انتخابش کردم کسی که پای عقدنامه رو امضا کرده من از شوهرم انتظار دارم نه کسی دیگه اگه متوجه نشدی دیگه ریپ نکن با خودت درگیری به جای اینکه به حاشیه توجه کنی برو به اصلش توجه کن من انتخاب درستی نداشتم پس تمومش کن

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
توو جامعه ما زنی که جلوی شوهرش سر این مسائل می ایسته در دراز مدت خودش دهنش صاف میشه .... در بهترین ح ...

من کی گفتم زن بمونه یه چیزی بزنه به نام خودش؟!!! بنده گفتم کلا نمونه با مرد خائن! 

اون زن مجردی ک با مرد متاهل رابطه داره هزارو یک درد و بدبختی پشتشه ک هلش داده ب سمت همچین خفتی! وگرنه کدوم زنی خوشش میاد با یه مرد هرزه ی متاهل رابطه داشته باشه؟؟  بنظر شما اون زن داره لذت میبره؟؟؟؟ خیر اون زن خودش پر از حس تحقیره! منتهی روزگار اونقدر باهاش بد تا کرده ک واسه ادامه ی زندگیش راه دیگه ای پیدا نکرده! حالا یه سریا میان میگن زنه بره کارگری کنه چرا اینکارو میکنه! خبر از جامعه ندارن انگار! با کارگری پول اجاره خونه و ابو گازو برقو دوا درمونو احتمالا بچه یا بچه هاشون درمیاد؟؟ همون کارگر از طرف کارفرماش و اینورو اونور چقدر ازار میبینه چقدر پیشنهاد بهش میشه چقدر دست درازی میشه ک به این نتیجه میرسه ک تو این خراب شده یه نره خر پیدا کنه بگه این شوهرمه بلکه جامعه ی متجاوز دست از سرش بردارن و عوض صد تا مرد هرزه فقط یه مرد هرزه ی قانونی بیاد تو زندگیش! برید بگردید پایین شهرا ببینید زنا و دخترا چجوری دارن زندگی میکنن تو چه نکبتی دارن دستو پا میزنن ک تو این جامعه ی مرد سالار بتونن نفس بکشن ازون همه زن چنتاشونم دیگه کم میارن راه دیگه ای پیدا نمیکنن یا اصلا از اول همینجوری بزرگ شدن و یاد گرفتن! 

شرایط اون زنی ک با مرد متاهل وارد رابطه میشه عموما اصلا قابل مقایسه با مرد متاهلی ک از سر هوس زیر شکمش فقط دنبال کثافت کاریه نیست... 

تا وقتی جامعه به مردا میگه تنوع طلب و بی احساس, تا وقتی میگن مرده دیگه همه مردا همینن, تا وقتی توقع عزت جامعه بار عفت جامعه رو میندازن رو دوش زنا و به مردا مجوز بی عفتی و هرزگی میدن اون مردا هم ازین مجوز تمام و کمال استفاده میکنن و بین زنایی ک شرایط داغون دارن میگردن و کیف میکنن!!! 

تا بوده ب مرد نگفتن بالا چشمت ابروعه به زن گفتن تمام تقصیرا با توعه, نتیجش چیشد؟؟؟ نتیجش همینه ک زن متاهل بشینه نگاه کنه شوهرش هرزگی میکنه و زجر بکشه و ازون طرفم زنای محتاج واسه فقط زنده موندن این مردارو راه بدن و اون مردم ک خوشحال کیف دنیارو بکنه!! 

اگه زنای ما یاد میگرفتن به خودشون احترام بزارن و بجای مقصر دونستن خودشون و یه زن دیگه مقصر اصلی رو مجازات میکردن و از هرزگی شوهراشون نمیگذشتن, خیانت انقدر زیاد نبود و مردا انقدر وقیح نمیشدن! 

من کی گفتم زن بمونه یه چیزی بزنه به نام خودش؟!!! بنده گفتم کلا نمونه با مرد خائن!  اون زن مجرد ...

زنی که شما میگی باید طلاق بگیره و توو اون زندگی نمونه، سرچ گوگل انجام بده مصاحبه ها و آمار و نظر سنجی ها و‌... رو بخوان، بیشترشون وارد زندگی یه مرد متاهل دیگه میشن... از زن اول بودن رسیدن به دومی در بهترین حالت، و چه بسا چهل پنجاهم! عربستان فقط توو ساخت و ساز و تصفیه آب و صنعت نیست که داره پیشرفت می کنه.... والا اسلامی‌تر و به عدالت نزدیکتر و با انصاف بیشتر نسبت به جوانمردهای ایرانی داره با زن رفتار می کنه....

این تحقیر و خفت و.... هم که میگی زن متاهل در جایگاهی نیست که بتوونه راجع بهش نظر بده، چون نفسش از جای گرم بلند میشه!

درد منم بخدا همینه .... سوختنم از همینه.... چون یه زن متاهل به خودش اجازه میده هر چی میخواد به نثار ...

ببخشید من منظور شما رو نگرفتم 😌 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

زنی که شما میگی باید طلاق بگیره و نمونه، سرچ گوگل انجام بده، بیشترشون وارد زندگی یه مرد متاهل دیگه م ...

یک کلمه از حرفاتو نفهمیدم!!! کی طلاق بگیره؟ کی چیو سرچ کنه؟ از اول چی بودن رسیدن به دومی؟؟  کی نفسش از جای گرم بلند میشه؟؟ 

یک کلمه از حرفاتو نفهمیدم!!! کی طلاق بگیره؟ از اول چی بودن رسیدن به دومی؟؟  کی نفسش از جای گرم ...

سرچ تووی گوگل بکن، زندگی زنانی که به دلیل خیانت مردان از همسرانشون جدا شدن... ببین بیشتر چه چیزی در اینده زندگی در انتظارشان بوده....