من کی گفتم زن بمونه یه چیزی بزنه به نام خودش؟!!! بنده گفتم کلا نمونه با مرد خائن!
اون زن مجردی ک با مرد متاهل رابطه داره هزارو یک درد و بدبختی پشتشه ک هلش داده ب سمت همچین خفتی! وگرنه کدوم زنی خوشش میاد با یه مرد هرزه ی متاهل رابطه داشته باشه؟؟ بنظر شما اون زن داره لذت میبره؟؟؟؟ خیر اون زن خودش پر از حس تحقیره! منتهی روزگار اونقدر باهاش بد تا کرده ک واسه ادامه ی زندگیش راه دیگه ای پیدا نکرده! حالا یه سریا میان میگن زنه بره کارگری کنه چرا اینکارو میکنه! خبر از جامعه ندارن انگار! با کارگری پول اجاره خونه و ابو گازو برقو دوا درمونو احتمالا بچه یا بچه هاشون درمیاد؟؟ همون کارگر از طرف کارفرماش و اینورو اونور چقدر ازار میبینه چقدر پیشنهاد بهش میشه چقدر دست درازی میشه ک به این نتیجه میرسه ک تو این خراب شده یه نره خر پیدا کنه بگه این شوهرمه بلکه جامعه ی متجاوز دست از سرش بردارن و عوض صد تا مرد هرزه فقط یه مرد هرزه ی قانونی بیاد تو زندگیش! برید بگردید پایین شهرا ببینید زنا و دخترا چجوری دارن زندگی میکنن تو چه نکبتی دارن دستو پا میزنن ک تو این جامعه ی مرد سالار بتونن نفس بکشن ازون همه زن چنتاشونم دیگه کم میارن راه دیگه ای پیدا نمیکنن یا اصلا از اول همینجوری بزرگ شدن و یاد گرفتن!
شرایط اون زنی ک با مرد متاهل وارد رابطه میشه عموما اصلا قابل مقایسه با مرد متاهلی ک از سر هوس زیر شکمش فقط دنبال کثافت کاریه نیست...
تا وقتی جامعه به مردا میگه تنوع طلب و بی احساس, تا وقتی میگن مرده دیگه همه مردا همینن, تا وقتی توقع عزت جامعه بار عفت جامعه رو میندازن رو دوش زنا و به مردا مجوز بی عفتی و هرزگی میدن اون مردا هم ازین مجوز تمام و کمال استفاده میکنن و بین زنایی ک شرایط داغون دارن میگردن و کیف میکنن!!!
تا بوده ب مرد نگفتن بالا چشمت ابروعه به زن گفتن تمام تقصیرا با توعه, نتیجش چیشد؟؟؟ نتیجش همینه ک زن متاهل بشینه نگاه کنه شوهرش هرزگی میکنه و زجر بکشه و ازون طرفم زنای محتاج واسه فقط زنده موندن این مردارو راه بدن و اون مردم ک خوشحال کیف دنیارو بکنه!!
اگه زنای ما یاد میگرفتن به خودشون احترام بزارن و بجای مقصر دونستن خودشون و یه زن دیگه مقصر اصلی رو مجازات میکردن و از هرزگی شوهراشون نمیگذشتن, خیانت انقدر زیاد نبود و مردا انقدر وقیح نمیشدن!