2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست

بنظرمن بیشتر خانومایی مقصر که وارد زندگی یکی دیگه میشن من کاری با اقایون ندارم مردی ک خیانت میکنه بی شرفه ولی من خانوم چرا وارد همچنین رابطه ی میشیم؟؟؟؟ 

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘
من اصلا به همسر طرف خیانت کار کاری ندارم عزیزم من میگم مقصر شوهر و اون خانومیه ک میدونه اقایی متاهله ...

اره اون خانومیی ک وارد این رابطه ها میشه مقصر هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس وقتی ی زن متاهل خیانت میکنه تقصیر مردست مردی باید به همجنس خودش رحم کنه

بحث من خیانت مرد به زنشه زن به مردش و من ندیدم تو دور برم و ب نظرم خیانت هیچ بنده ای تقصیر بنده ی دیگه ای نیست 

اره مرد هم باید رحم داسته باشه ب هم نوع خودش

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
به همون دلیلی ک ی مرد مجرد میاد با ی زن متاهل میریزه رو هم و به همجنسش خیانت میکنه

خب یعنی اون اقایون و خانوما پست فطرتن 

اون زني ك با ي مرد زن داره ٩٠٪؜ دشون دارن خودشونو گول ميزنن ك فكر ميكنن طرف مقابل حتي ١٪؜ دوسشون داره اونا فقط ي وسيلهي جنسي براي مرد تنوع طلبن و اون ١٠٪؜ يم ك شايد طرف دوسشون داشته باشه بازم يك انسان حقير و پست تو جامعه هستن من خودم ب شخصهدلم ب حالشون ميسوزه و از اينكه ميبينم دارن ازشون ب عنوان ي برده ي جنسي استفاده ميشه حس ترحم ميگيرن واقعاً هيچي از زندگي نميفهمن دنياشون تو همون  دقايقايي ك دارن واسه مرداي زن دار عشوه ميان در صورتي ك تو ديد اون مرد ي هرزه ي بيش نيستن واقعاً خودم ب شخصه دارم ميبينم ك چقد اون زنا تو نگاه ي مرد پستن من بعنوان ي زنه خيانت ديده ديگه مطمئنم ك ن اون مرد ن اون زنا اصلاً ي دهم درصد ارزشه حرص خوردنو اعصاب خوردي رو ندارن بزاريم تو دنياي خودشون با هزار جور عذاب و فكرو خيال بميرن چون خدا خيليييخيلي عادله اينو مطمئنم

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
بنظر من هم زن تا چراغ سبز نشون نده مرد نمیرره سمتش

درسته...ولی مرد اگه مرد باشه با هیچ چراغ سبزی وا نمیده..

درسته کار خانوما اشتباهه ولی کار اقایون اشتباه تره...زنا چون زنن گناه خیانتشون از مردی که همه غلطی میکنه بیشتره..

به نظر من‌زن و مرد نداره...خیانت خیانته

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

رابطه زن با مرد زن دار مشخص میکنه هم مرد هم زن هرزه ان اما بیشترین تقصیرو از اون زن نفهم باید بگیری که همچین کاری میکنه

مایی که متاهلیم میریم بیرون یکی چشمکم بزنه میخوایم چشاشو درآریم 

اگه ما زنا خراب نباشیم پا ندیم یه مرد چطور خیانت میکنه راهی براش نمیمونه پس خراب اون زنه که به مردمتاهل پا میده

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔 
اره اون خانومیی ک وارد این رابطه ها میشه مقصر هستش

دقیقا منم اینو میگم شوهر من بره با یکی مسلما خودش هم مقصره ولی اون کثافتی ک میدونه شوهرم متاهله و باهاشه و به اینکه با مرد زن داره افتخار میکنه مقصر تره 

زندگی که خیانت میکنه بی محبتی و بی توجهی از شوهرش دیده که میخواد این خلا رو پر کنه یا تلافی خیانت شو ...

نه بنظرم این حرفتون درست نیست زنیکه مهرو محبت نمیبینه میتونه جدا شه نه اینکه بره آوار بشه رو زندگیه یکی دیگه من خودم شوهرم اصلا نه محبت میکنه نه شبو روز خونه پیداش میشه ولی به خودم هیچ وقت همچین اجازه ای ندادمونمیدم 

ای خداااااااااا من مرد نیستم اشتباهه کاربری شده کم سوال کنید
درسته...ولی مرد اگه مرد باشه با هیچ چراغ سبزی وا نمیده.. درسته کار خانوما اشتباهه ولی کار اقایون اش ...

اره بحث و جنسیتی نکنیم ... هر مرد خیانت کاری ک به زنش خیانت می‌کنه بشدت مقصره.. ولی اون زنی که خودشو وارد زندگی یکی دیگع می‌کنه مقصره چون انسانیت نداره...  

اتفاقا صدر درصد تقصیر مرده کاری ب مرد و زنش ندارم هر فرد متاهلی ک خیانت میکنه چ مرد چ زن صد درصد ت ...

الان براتون یه مثال میزنم مثلا من زن پسر خالتونم و با شما رابطه خانوادگی دارم زبونم لال بیام ب شوهرتون نخ بدم و وارد رابطه بشیم اینجا فقط مقصر همسر شمایت از نظر شما؟

خب اگه مردا زنای هرزه رو تحویل نگیرن دیگه هیچ هرزه ای انگیزه واس هرزگی ندارع پس تقصیر مردایت نباید ...

هزیز دلم ما همه زنیم و از ذات زن خبر داریم و اینکه هممون شوهر داریم و میدونیم مردا خیلی سست هستن من نمیگم مرد حقشه بره خیانت کنه نه مردی ک خیانت میکنه چشمش ناپاکه ولی من میگم حداقل منی ک زنم دخترم وقتی میدونم طرف خانواده داره پامو پس بکشم بد میگم؟

از نظر این که دو نفر با هم رابطه داشته باشن جفتشون به یه اندازه مسئولیت دارن، هم مرده هم زنه راضین که با هم رابطه داشته باشن، خودشون انتخاب کردن. 

ولی از نظر آسیبی که همسر اون مرد متأهل می بینه، مقصر اصلی مرده اس، چون اونه که داره خیانت می کنه. گناه و تقصیر کسی که به آدم نزدیک باشه بیشتر از تقصیر غریبه اس. اون آقا به خانومش تعهد داده ولی زده زیرش. آدم از دوست و آشنا انتظار خوبی و وفاداری داره نه از غریبه. 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

خب اگه مردا زنای هرزه رو تحویل نگیرن دیگه هیچ هرزه ای انگیزه واس هرزگی ندارع پس تقصیر مردایت نباید ...

خب منکه میگم هردو طرف مقصرن و هرزه که کلا به خودشون اجازه دادن باهم رابطه برقرار کنن 

ولی اگه ما زنا هرزه ام باشیم ولی درک کنیم کع اون مرد خراب که داره پیشنهاد میده زن داره پس وارد زندگیش نشیم مردای متاهل راهی برا خیانت ندارن

جامعه پره از مردایی که تنوع طلبن و مجرد بابت هرزگی زنا پول هم میدن 

خب برن با اونا چرا کسی که زنو زندگی دارع

هواتو از سرم بیرون نکردم تو تنها حسرتم روی زمینی😔