2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست
اولی پا نده.. دومی پا نده... صدمی پا نده.... بالاخره یکی با راست و دروغ شنیدن گیر می افته....  ...

من اصلا اینو قبول ندارم،نمیشه بگی مزد تنها مقصره زنم همون اندازه مقصره

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اینو قبول ندارم،نمیشه بگی مزد تنها مقصره زنم همون اندازه مقصره

دیشب بخدا توو همین سایت خواندم خانمی سه ماه با شوهرش رابطه نداشت نوشته بود دارم دیوونه میشم، نیاز دارم ....

می توانی خودت را جای زنی تصور کنی که پر از نیازهای غریزی و عاطفی سرکوب شده است و طعمه مردی هست که با راست یا دروغ و بیشتر طمع بهره وری جنسی بهش چشم و قصد سواستفاده داره و از خداشه این ارتباط با دوست داشتن و ... همراه باشه که براش هیجان بیشتری بیاره؟

.

خب میشه بگید کار درست چیه؟؟

آدمی که محدوده ی بد و بدتر...

مسئولیت پذیری با هرزگی و.... در ذهنش مشخص نیست از نظر من در طرز فکر به ف ا ح ش ه مغزی شبیه تره و زیاد با اون مردا فرقی نداره..... فکرش بیماره .... دست خودش نیست... باهاش بحثی ندارم....

مردا تنوع طلبن؟؟؟؟؟؟ این حرفت زن ستیزیه تنوع طلبی مرد وزن نداره

پستی ک ریپ کردمو بخون

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مردا تنوع طلبن😐 واقعا نمیدونم چه واکنشی به طرز فکرت باید داشته باشم عزیزم شما یه نمونه ی کاااامل ...

خب ینی شما نظرت اینه زن بیوه شوهر دار بره با هرکی حق داره ولی مرد نره؟و اینکه اون مرده ب زور ب منه زن شوهردار تجاوز میکنه تا منه زن کرم نداسته باشم کسی نمیاد سمتم چرا کسی با من س نمیکنه؟من خیلی زشتر از این زنای جامعه هستم؟خب چون من پا نمیدم اگه منم برم با مرد زن دار به اون زن ک زن اون مرد هست خیانت نمیکنم؟مصلا چون نیاز ب پول دارم باید زندگی یه زن و مرد و از هم بپاشونم چرا هی میگین مردا بی وفان اونی ک بی وفاست هم جنس خودتع خواهر من وقتی من نیام به تو ک هم جنس منی رحم نکنم مرد جماعت رحم کنه الان مصلما شمایی ک زنی منه زن و بهتر درک میکنی درستع؟چرا باید خدای نکرده شما بیای باهمسرم و زندگی من خراب بشه باز ب نظرت مرد مقصره؟دور از جون بعضی زنا هرزه ان بخداااا ب پیر ب پیغمبر ب زور میچسبن ب مردا خب نفس مردا ظعیفه خودشو میبازه منه زن باید حیا داسته باشم اگه عوضی ام با زن مرد دار نپلکم والا ادم حرصش میگیره

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
خب ینی شما نظرت اینه زن بیوه شوهر دار بره با هرکی حق داره ولی مرد نره؟و اینکه اون مرده ب زور ب منه ز ...

من اصلا باشما حرفی ندارم کلا تفکرت بامن ۱۸۰درجه متفاوت لطفا ریپم نکنو تفکراتتو برا خودت نگهدار

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

[QUOTE=128197765]جهت یاداوریتون امار اینترنتی میگه بیشتر مردای مط

شما نظرت اینه ک مردایزن دار ک به همسرشون خیانت میکنن۱۰۰%مقصر خودشونن یا همسر بدبختشون؟ینی اون هرزه ای ک به اقا چسبیده هیچ گناهی نداره؟

[QUOTE=128197765]جهت یاداوریتون امار اینترنتی میگه بیشتر مردای مط شما نظرت اینه ک مردایزن دار ک به ...

فقط آب توو دل اون خانم نباید تکون بخوره؟ احیانا همین خانم ممکن نیست خودش دختر دار بشه یه روز دخترش توو موقعیت زنی قرار بگیره که یه مرد واسه خوش گذرانی پدر روح و روان و عواطف و جسمش و .... رو با راست و دروغ و پنهانکاری و.... دراورده؟ 

من اصلا باشما حرفی ندارم کلا تفکرت بامن ۱۸۰درجه متفاوت لطفا ریپم نکنو تفکراتتو برا خودت نگهدار

توی هر بحثی هر کی نظراتش برا خودش محترم خانوم محترم اگه نمیتونی افکار بقیه و تحمل کنی میتونی شرکت نکنی روز خوش بای

مردی ک لاشی باشه بالاخره زنشم پیدا میکنه چرا شماها مردو ول کردین همشو میندازین گردن زنا طرف شوهرش ...

ببین تجربش نکردی و انشالله ک نمکنی اما اتفاق بیوفته ببین چجووریی از اون زنه متنفر میشی و ۹۰ درصد تقصیرارو میندازی گردن اون

زنهایی که وارد رابطه با مرد زن دار میشن از خود راضی هستن......

من مقصر اصلی رو هم جنسای خودم میدونم.......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
فقط آب توو دل اون خانم نباید تکون بخوره؟ احیانا همین خانم ممکن نیست خودش دختر دار بشه یه روز دخترش ت ...

من اصلا به همسر طرف خیانت کار کاری ندارم عزیزم من میگم مقصر شوهر و اون خانومیه ک میدونه اقایی متاهله و میره باهاش دوست میشه ۱۰۰%مقصر اون مرد نیست متوجه شدین