2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست
من ی مدت امریکا زندگی کردم میدونی اونجا چ خبره؟؟؟هر دو قدم که میری ی خونه فساد هست با زرق و برق دو ت ...

والا سریال ها و فیلم های ساخت خودشون رو می بینیم... توو اون جوامع هم کم از نوجوانی تا بزرگسالی اتفاقات مشابه نیست... 

می دونی فرقش چیه یه دختر تا یائسگی میل و نیاز غریزی و عاطفی رو سرکوب نکرده، زن مطلقه و بیوه گاو پیشانی سفید نشده.... هر چند توو خود آمریکا هم کم سریال نیست که سختی های زندگی زن سرپرست خانوار رو به دلایل والدین بد، طلاق خودش یا بیوه شدنش به تصویر می کشه.... احتمالا منطقه لاکچری نشین تر و توریستی ترش سفر نکردی؟! 

خب اینی که گفتید من نظرم برعکسه منم یه زنم و خیانت دیدم ولی مقصر هیچ زنی نیست چون شوهرم رفته کسی رو ...

هشتاد میلیون رو خداییش چه جور توو آمار میارین؟ از این هشتاد میلیون یه تعداد زن یا مرد کهنسالن... یه تعداد بچه ان... یه تعدادم مرد و یا زن هست.... خوشبینانه از بین حدود بیست تا سی میلیون مردی رو انتخاب کردی اونم توو جامعه ای که برنامه مستند تلویزیونی بدون توقف گفت حداقل سه تا چهار میلیون زن و دختر مجرد بالای سی سال داره.... که سن ازدواجشان داره می گذره و از حالت طبیعی ازدواج کردن خارج شدن! منم میگم مقصر مرد هست.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی داره من دارم میگم اگه مرد خیانت کرد نندارید گردن زن تقصیر خود مرده معلومه ک اونجا هم زن خیان ...

توو سریالاشون حتی در زندگی متاهلی به ظاهر موفق هم خیانت مرد نشون داده میشه هم ...

با شما موافقم توو جامعه ما مردهایی مقصرترن که یکی میگیرن که مقطوع نسل نباشن و به تعداد هر چی بیشتر بهتر قبل و بعد ازدواج به ناموس مردم ناخونک میزنن و حفظ ظاهر میکنن....

هشتاد میلیون رو خداییش چه جور توو آمار میارین؟ از این هشتاد میلیون یه تعداد زن یا مرد کهنسالن... یه ...

اوح شما به چه چیزایی گیر میدین بله عزیزم حالا از بین ۲۰میلیون اصلا از بین صد نفر خلاصه تو این همه آدم یه نفر رو انتخاب کردم پس کسی دیگه بمن تعهد نداره

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
بعضی مردا این قدر مظلوم نمایی در میارن که زنم رو دوست دارم مجبور شدم ازدواج کنم و... و زن رو به سمت ...

مردها راحت به دست میارن.... خیلی راحت ساعتی و موقت و پنهانی و..... دورشون هست، قبل و بعد ازدواجم نداره.... خرج و مسئولیت و تعهد و بدبختیهای زندگی متاهلی رو هم براشون ندارن... خوش می گذرانن... گیرم می افتن به اسم زنم... مادر بچه هام... بچه هام.... گند میزنن به روح و روان و جسم و احساس زنانی که راست و دروغ گفتن این حرام لقمه های احساسی رو باور کردن..... من از خدا فقط می خوام اینجور مردها دختر دار بشن ....

خب اینی که گفتید من نظرم برعکسه منم یه زنم و خیانت دیدم ولی مقصر هیچ زنی نیست چون شوهرم رفته کسی رو ...

اینو قبول دارم ولی زبونم لال شما خودت همچین کاری راضی با زندگی یه زن بکنی مصلا بری با یکی ک میدونی زن داره؟چرا اتفاقا زن مقصره اگه زنی پا نده مرد میخواد با چی و کی ب زنش خیانت کنه مردا هوسبازن نمیتونن جلو خودشونو بگیرن 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
ینی باید بیشتر از یکی بگیرن؟

سگ یه مرد عرب که می ایسته پای هر حرکتی که کرد، شرف داره به مرد ایرانی که پز تک همسری میده ولی کثافت از سر و روی خودش و سبک زندگیش می باره.... 

اوح شما به چه چیزایی گیر میدین بله عزیزم حالا از بین ۲۰میلیون اصلا از بین صد نفر خلاصه تو این همه آد ...

آمار موضوع مهمی هست...

به زن های ایرانی میدون بدی پای شش هفت میلیارد آدم کره زمینم واسه استثنایی بودنشون خیلی مهمه....

به نظرت بیست میلیون با هشتاد میلیون یکیه؟🤔

حداقل به خواهرتون رحم کنید هم دلیل خیانت خانومه 😐  هم عامل خیانت خانومه😐 مرد هم که یه موجو ...

خب مشخصه ک این مرد هر چقدرم براش از جون و دل مایه بزاری مرض داره ربطی به همسر طرف خائن نداره منظورم اون هرزه ای هست ک ب خاطر پول زندگی یه خانواده و از هم میپاشه

با بچه مثل کسی ک بمن تجاوز کرد با حیوون  باعروسک جنسی ندیدید؟؟ همون بهتر ک زن باشه ک ب بچه ...

خب این چ ربطی داره کودک ازاری خیلی درصدش پایین تر از زنا هست چرا باید منه زن برم با یه مرد زن دار بگردم والا اونا هرزه ای بیش نیستن قصدشون پول خوردن طرفه ولی زندگی یه خانواده و میپاشونن

هه کلا برا همجنسامون میزنیما اونی ک خیانت دیده میگه تقصیر توعه ک اومدی تو زندگی شوهرم اون یکی میگه ت ...

من نمیگم مردا مقصر نیستن میگم عامل بیشترش زنه مردا تنوع طلبن ولی من نوعی نباید ب خودم اجلزه بدم با مرد زن دار باشم 

کلا فرقی بین چند همسری و هرزگی نمیبینم

واسه همینه توو فضایی نفس می کشیم که با یه سرچ ساده گوگل می توونی مقاله ای پیدا کنی که میگه ده هزار زن تن... فقط در تهران، شصت درصد مشتریانشون مردان متاهل! این به نظرم درجه‌ی هرزگی به مراتب بزرگتر، بی قیدتر و غیر قابل شمارش تری داره .....

باهات موافقم شدییییید...تو همین سایت یه بار یه کاربری تعریف میکرد که نمیدونم دوستش بود چیکارش بود با ...

خداییش اره مردا برا هوس میدن زنا برای پول و حال ب نظرم من اگه خیلی نیلز دارم مطلقع ام باید برم با یکی عین حودم ن یکی ک خانواده داره

من نمیگم مردا مقصر نیستن میگم عامل بیشترش زنه مردا تنوع طلبن ولی من نوعی نباید ب خودم اجلزه بدم با م ...

مردا تنوع طلبن😐

واقعا نمیدونم چه واکنشی به طرز فکرت باید داشته باشم

عزیزم شما یه نمونه ی کاااامل زن ستیزی 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خداییش اره مردا برا هوس میدن زنا برای پول و حال ب نظرم من اگه خیلی نیلز دارم مطلقع ام باید برم با یک ...

جهت یاداوریتون امار اینترنتی میگه بیشتر مردای مطلقه با دختر ازدواج می کنن و بیشتر زنان مطلقه امکان ازدواج پایدار مجدد پیدا نمی کنند.... بزن تووی گوگل بخوون، خبرنامه ها، مصاحبه ها و.....