2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست

انشالله همه زندگی خوبی داشته باشین

و این رو همیشه به یاد داشته باشیم هرگز قرار نیست به خاطر فرار از مشکلات زندگیمون راه اشتباه بریم

مشکلات هیچ وقت از بین نمیرن فقط از حالتی به حالت دیگه تغییر شکل میدن سعی کنین در هر شرایطی از زندگیتون لذت ببرین 😊

لطفا برای منم دعا کنین😊

الان تونستی ببخشیش؟

بخشش و فراموشی هرگز

من گذشت کردم😊

روزهای خیلی سختی داشتم،اما سعی کردم خودم رو رشد بدم که الان همسرم داره التماس میکنه فقط کنارش بمونم😊

ولی مطلقا اون دیگه برام مهم نیست من از شرایطم به لطف خدا خیلی چیزا یاد گفتم

هر چند سخت هر چند درد اور😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشش و فراموشی هرگز من گذشت کردم😊 روزهای خیلی سختی داشتم،اما سعی کردم خودم رو رشد بدم که الان همس ...

😔خیلی سخته..........منم حس،میکنم عین چسب سریشم ..چکارکردی،تو یاد بده ب منم یکم اون بیاد سمتم

😔خیلی سخته..........منم حس،میکنم عین چسب سریشم ..چکارکردی،تو یاد بده ب منم یکم اون بیاد سمتم

عزیز دلم ، دقیقا حستو درک میکنم،حرفام زیاده و شاید استارتر دوست نداشته باشه توی تاپیکش حرف بزنیم دوست داشتی درخواست دوستی بده😊

من شوهرم دوستم نداره و خیانت میکنه خیلی خیلی دلم میخواد تلافی کنم ولی وجدانم و ایمانم نمیزاره دارم م ...

هیچ وقت این کار رو نکنیا...اگه این کار رو بکنی تو هم میشی مثل اون شوهرت یه ادم کثیف و بی وجدان...

در هر خیانتی یک زن و یک مرد مقصر اند 

خب اگه مردم پایه نباشه زنم خیانت نمیکنه و برعکس 

دنبال این نباشید که مردا مقصرن یا زنا 

به جنسیت مربوط نیست

به اون شخص خاین مربوطه 

۲طرف مقصرن،ولی زن بیشتر....میتونه پا نده نمیمیره که

اولی پا نده.. دومی پا نده... صدمی پا نده.... بالاخره یکی با راست و دروغ شنیدن گیر می افته.... 

واسه صد و یکمی بجنگن خانما که توبه کنه .... معلوم و تضمین نیست باز نره.... همینطور که توو تاپیک ها می خوانیم تکرار می کنن....

مقصر مرد هست که عادت کرده با پز تک همسری خیلی راحت و بدون تعهد و مسئولیت به ناموس مردم به کرات ناخونک بزنه... البته خانم ها این میدان و جولان دادن رو فراهم کردن.... زن مجرد زیاد هست.... 

اکثرا زنایی هستن که "کمبود محبت و کمبود توجه " دارن و واسه یه ذره محبت هرررررر کاری میکنن این جور ز ...

زن متاهلم کم نیست که توو جوونی بیوه بشه هااا... ممکنه دچار این کمبودها و نیازهای عاطفی و روانی و جسمی و جنسی بشه.... همون ها که حداقل مدتی ازشون تامین بوده و یه هرگز ازدواج نکرده همیشه در خودش سرکوب کرده! 

خودمم یه زنم ولی میگم تقصیر زناهست باور کن اگه من به هم جنسم رحم کنم هیچ خیانتی در میون نیست همه اون ...

من ی مدت امریکا زندگی کردم میدونی اونجا چ خبره؟؟؟هر دو قدم که میری ی خونه فساد هست با زرق و برق دو تا هرزه هم وایسادن دمش چ مرد چ زن رد میشه با عشوه میخوان بکشنش تو

میدونی چند تا مرد دیدم کع نرفتن تو و هرز نرفتن

این خونه های فساد اونجا کاملا قانونیه

میدونی زنا اونجا اگه استدلال شمارو داشتن شوهرش ک خیانت میکرد میگف تقصیر خونه فساده شوهرم عقل نداره که زنا گولش زدن

مرداگر مررررد باشه خیانت نمیکنه

حتی اگر هزار هرزه خودشونو براش مهیا کرده باشن حتی اگه واس س ک س التماسش کنن

این افکاررو بنداز دور