2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست
منظرم کارگری بهتر از اونه که به خاطر پول با یه مرد متاهل باشی زندگی چند نفرو بهم بزنی

مرد هم نهایت نامردیشه با وجود زن و بچه بره هرزگی.

اصلا  اینکه میگن زنم توجه نکرد بهم و نیازم براورده نکرد و....همش،بهانس..پای درد و دلشون بشینی میبینی زن بنده خدا کم نزاشته.....مرد هرزه هرزه است....اصلا اگرم زن مقصر باشه.سزاش خیانت نیست که.....خیانت هیچ توجیحی نداره....هم مرد هم اون زن ب ی اندازه مقصرن.حالا بیشتر و کمترش خدا میدونه.اما خیلی،وقتا اصلا زن نمیدونه طرف متاهل وارد رابطه میشه و وابسته که میشه مرده بهش میگه زن دارم....خیلیام این کارو میکنن.....ولی خب اینکه یسری زنهام خرابن و میچسبن شکی نیس ولی بازم از،گناه مرد کم نمیکنه...داستان حضرت یوسف عبرتیه واس مردهای ما که پاک بودن   یاد بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه هردو از دید جامعه یکیه ولی ی خانم خیانت دیده اگه بخواد کسیو بازخواست کنه اون فقط شوهرشه چون شوه ...

بله دقيقا همينطور هست

در سرزمین من خار نکار  ...شاید فردا  پابرهنه به دیدارم بیایی.

زن و مرد جفتشون مقصرن . اما اینم یادمون نره زنا ساده و احساساتین . زود گول میخورن . شاید واقعا نخوان این کارو انجام بدن . اما احساساتشون غلبه میکنه .شما ببین مردای که زنشون خیانت میکنه یا زن رو میکشن یا طلاق میدن . خیلی کم پیش میاد زن رو ببخشن . اما زنا بس که ساده و دل رحم احساسین زود میبخشن . خیانتشونم متاسفانه از رو احساس . 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔
به اونا رحم کنن لا اقل

عزیزم بازم این مرده ک باید بفکر بچه هاش باشه

وقتی اون پدر دلش بحال بچش نمیسوزه چطور از یه زن غریبه انتظار داشته باشیم؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اخه به غیر از زن طرف اون بچه هایی  که تو خانواده خیانت میبینن چقدر آسیب میبینن افسرده میشن

کاش هرکی به سهم خودش قانع بود . نه زن به همجنس خودش خیانت میکرد نه مرد به همجنس خودش  .

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔

من خودم زنی هستم که خیانت دیدم

وقتی متوجه این موضوع شدم به همسرم گفتم اون زن به خاطر شرایطش و نیازهایی که داشته اومده سمتت توچه نیازی داشتی!!!!

اون زن تعهدی به من نداشته اما تو به من متعهد بودی!!!!

اما نظر واقعی ایم اینه اون زن هم به عنوان یه همجنس به من متعهد بوده و با اینکه میدونسته همسرم متاهل هست این رابطه رو شروع کرده و ادامه داده تا جایی که هر روز به همسرم میگفته زنتو طلاق بده ایشون صیغه همسرم بوده

حالا به دوستانی که میگن قضاوت نکنیم

اصلا بحث قضاوت نیست اینکه شرایط بعضی ها واقعا سخت هست شکی نیست اما این شرایط سخت نباید توجیه اشتباهات زندگی ادم باشه اون هم اشتباهه که به معنای واقعی دارین روح یک ادم رو میکشین،قتل فقط کشتن جسم نیست قتل واقعی اینکه که از یه ادم روح زندگی کردن رو بگیری

لطف کنین 

به بهانه کردن شرایط روی اشتباهات و گناهاتون سرپوش نزارین مگر اینکه واقعا اسلحه گذاشته باشن روی سرتون و لگن قبول کن که با مرد منتهل وارد رابطه بشی بازهم تین توجیه نیست مرگ بهتر از همچین زندگی هست