2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست
باهات موافقم شدییییید...تو همین سایت یه بار یه کاربری تعریف میکرد که نمیدونم دوستش بود چیکارش بود با ...

بیگناه نیستن اتفاقا گناه هردو یه اندازس ولی این مرده ک در مقابل زنش مسئوله و متعهد اون علاوه بر گناه خیانت تعهد شکنیم کرده

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا همینطوره جامعه کاملا زن ستیزه  و کافیه پات بلغزه دیگه کارت تمومه واسه همین نمیدونم چی ...

بهترین کارو‌میکنی ، هرچند تحملش سخته ولی صبر و صبر و صبر 

واگذاری به خود خدا

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
اره ....میگن تا جای کسی زندگی نکرده باشی نمیتونی قضاوتش کنی

من همیشه خیلی بد و بیراه میگفتم ب این خیانتا و این آدما تا اینک یکی از عزیزترینام تو ی شرایطی قرار گرفت ک اصلا دیگ حرفی واسه گفتن نزاشت .. 

شاید اگه ما هم جای اون زن یا اون مرد بودیم همین کارو میکردیم

ی صلوات مهمونم کنید ک حال دلم خوب باشه ❤💛💚💙🧡💜 
عزیزم واقع بین باش درسته اون زن کارش خیلی غلطه ولی اینکه میگی اون زن وسط زندگی مرد متاهله اشتباهه شو ...

صد در صد که مرد مقصره ولی عجب دارم از وجدان اون زن که تو اون رابطه میمیونه یه مرد که نمی تونه بزور یکیو نگه دار که تا اون فرد نخ نده

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
اصلا من میگم اون زن هرزه همه کاره ولی تا وقتی شوهر شما لاشی نباشه چطور اون زن میتونه باهاش دوست شه؟ ...

نه بابا دقیقا مرد هم مقصرـمن که اتیش میزنم همچین مردیو غلط کرده چشم داشتهـ....مردی که بره دنبال اینکارا نمیشه درستش،کرد.خرابه خراااااب..خاک برسرشون

اين يه ارتباط دو طرفست يعني هم مرد و هم زن هر دوتا توش نقش دارن و هرجفت به نحوي راضي هستن به انجام ...

گناه هردو از دید جامعه یکیه ولی ی خانم خیانت دیده اگه بخواد کسیو بازخواست کنه اون فقط شوهرشه چون شوهرش درقبال اون مسئول بوده و تعهد شکنی کرده اون زن ک تعهدی ب این خانم نداشته

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من همیشه خیلی بد و بیراه میگفتم ب این خیانتا و این آدما تا اینک یکی از عزیزترینام تو ی شرایطی قرار گ ...

وقتی در شرایط،قرار بگیری همینه دیگه....تو این دنیا اگه کسی، کسی،دیگرو بخاطر،گناهش،سرزنش،کنه نمیمیره تا به همون گناه دچار بشه...واقعا این ب،منم ثابت شد

مردی ک لاشی باشه بالاخره زنشم پیدا میکنه چرا شماها مردو ول کردین همشو میندازین گردن زنا طرف شوهرش ...

چون زورشان به مرد نمیرسه..مثال هست زورشان به خر نمیرسه پالون رو میزنن .

نمیگن اگه مردم، مرد بود طاقت دیدن شکستن قلب منو نداشت و ولم نمیکرد بره با کسی دیگه...میخوان برای کوتاه اومدن و از حق گذشتن خودشون رو توجیه کنن

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
صد در صد که مرد مقصره ولی عجب دارم از وجدان اون زن که تو اون رابطه میمیونه یه مرد که نمی تونه بزور ی ...

میگم ک هردو شریکن تو اون اشتباه ولی این مرده ک درقبال زنش مسئوله بعضی زنا خیانت ک میبینن شوهرشو نو ک تعهدشو زیر پا گذاشته ول میکنن یقه ی زنرو میچسبن

وقتی در شرایط،قرار بگیری همینه دیگه....تو این دنیا اگه کسی، کسی،دیگرو بخاطر،گناهش،سرزنش،کنه نمیمیره ...

دقیقا ... ب منم ثابت شده .. دقیقا هم تو همین مورد .. ازون روز هیچکس و قضاوت نکردم .. وقتی ک واقعا شرایطش و فهمیدم .. اونوقتم قضاوت نکردم چون از احساساتش خبر نداشتم .. 

میگه تا کفشای کسی رو نپوشیدی و از مسیری ک اومده نیومدی قضاوتش نکن .. 

هممون توی شرایط سخت مثل همیم 

ی صلوات مهمونم کنید ک حال دلم خوب باشه ❤💛💚💙🧡💜