2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست
اگه شرایطشو داشتم حتی،یک لحظه نمیموندم گاهی جز سوختن راهی نیست متاسفانه

شیدا جان ، خانومی رو میشناختم‌ که بیست سال خیانت مداوم شوهرش رو تحمل کرد و بارها و بارها مچشو گرفت ولی مرد دست بردار نبود . آخرسر خانوم نادونی کرد رفت واسه تلافی با یه آقا دوست شد شوهرش فهمید آبروشو برد ، همه جا جار زد رفت دادگاه چهار تا تهمت درشت هم بار خانومش کرد و با خفت طلاقش داد . مردها اگر هرکاری بکنن قانون و اطرافیان و ... کاریشون ندارن ولی وای به اون روزی که یه زن مرتکب خیانت بشه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه زن پاک و خوبی باشه صدسالم راه بهش نمیده که

اصلا من میگم اون زن هرزه همه کاره ولی تا وقتی شوهر شما لاشی نباشه چطور اون زن میتونه باهاش دوست شه؟

مگه میشه بزور بری با یه مرد دوست بشی 

اون مرده ک تعهد داره به همسرش اما با این وجود خیانت میکنه شما تعهد شکنیه مردو ول کردی هرزگیه زنو کردی پیراهن عثمان 

این عیییین زن ستیزیه چون گناهشون یکیه ولی همسرته ک درمقابل تو مسئوله اون زنه غریبه ک مسئولیتی درقبال تو نداره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
شیدا جان ، خانومی رو میشناختم‌ که بیست سال خیانت مداوم شوهرش رو تحمل کرد و بارها و بارها مچشو گرفت و ...

اره دقیقا همینطوره جامعه کاملا زن ستیزه  و کافیه پات بلغزه دیگه کارت تمومه واسه همین نمیدونم چیکار باید بکنم سپردم دست خدا

بعضی مردا این قدر مظلوم نمایی در میارن که زنم رو دوست دارم مجبور شدم ازدواج کنم و... و زن رو به سمت خودشون میکشن کلا هردو مقصر

رفیق ... مبادا گرفته باشی که شهری را برایت به نماز آیات وا میدارم...  
ما نمیدونیم اون زن تو چ شرایطیه .. 🙂 قضاوت نکنیم

کار زنم اشتباهه در هر شرایطیم ک باشه اصلا کارش قابل توجیه نیست ولی این مرده ک داره تعهد شکنی میکنه اون زن ک تعهدو مسئولیتی در قبال همسر دوست پسرش نداره 

درنتیجه اگه خیانت دیدین خانما یقه ی شوهر خودتونو بچسبین

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین من به یه نتیجه رسیدم هیچی نباید از خودش مطمین باشه هیچکی...من اسم این و گزاشتم درجه سختی..هرکسی یک درجه سختی داره ینی چی؟؟ینی یک مردی که میره سراغ یک زن ممکنه این زن با توجه به روحیاتش اعتقادات یا هر چیز دیگه یک زمانبندی خاصی به این مرد راه بده.حالا یکی یک روز..یکی یک ماه..یکی یک سال یا بیشتز..بالخره ماها ادمیم یروزی نرم میشیم یا گول میخوریم..پس بهتره همون اول اصلا رااه ورود رو ببندیم ب این چیزا...تا کسی یامک،داد زنگ زد یا هر جور ارتباط همون اول بزنگاه قطع کنیم بره......

اين يه ارتباط دو طرفست

يعني هم مرد و هم زن هر دوتا توش نقش دارن و هرجفت به نحوي راضي هستن به انجام دادنش

نميشه بگيم كي مقصره 

در سرزمین من خار نکار  ...شاید فردا  پابرهنه به دیدارم بیایی.

من معتقدم که اگر مردی توی خونه از طرف خانومش جذب نمیشه و خانوم به هر دلیلی براش کم میذاره ، شرف داشته باشه و بره جدا بشه بعد هر غلطی خواست بکنه .

منتها مردهای ما هم مادر میخوان بالا سر بچه هاشون ، هم کلفت میخوان واسه خونشون ، هم معشوقه میخوان تو بغلشون . خوش اشتها هستن ذاتا .

از یه طرف دیگه هم معتقدم که هییییچچچچ زنی وقتی از شوهرش راضی باشه براش کم نمیذاره . زنها جذب محبت و تعهد میشن . وقتی اینارو نبینن سرد میشن به زندگیشون

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر