2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 175 پست

خودمم یه زنم ولی میگم تقصیر زناهست باور کن اگه من به هم جنسم رحم کنم هیچ خیانتی در میون نیست همه اونایی ک مرد متاهلن میدونن طرف زن و بچه داره حالا یه داستان بگم خدایی منکه بعد از شنیدنش چند روز تو شوک بودم ابجیم تو داشبورد ماشین شوهرش گوشی پیدا میکنه اونم میگه برا من نیس و فلان ابجیم گوشیو میگیره خواست خدا بود یه رمز میزنه باز میشه گوشی بعد میبینه بله شوهرش با یه زن مطلقه دوستن عکس فرستادن و فلان شماره دختره و میگیره میزنگه دختره میگه من میدونم پسر۱۳ساله داره شوهرت تو هم زنشی عکستم دیدم و اینا بعد ابجیم گفت مرگت چیه چرا با مرد متاهلی برگشت گفت مشکل از توعه نه من تو لابد کم میزاری من شوهرتو جزب کردم ینی واقعا بی حیا هستن یه عده خدا ازشون نگزره ک زندگیهایی و خراب کردن ک خدا بدونه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من هم زن تا چراغ سبز نشون نده مرد نمیرره سمتش

اصلا اینجوری نیس اتفاقا اکثرا مردا کلید میکنن رو ی زن تا بالاخره از راه بدرش کنن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من شوهرم دوستم نداره و خیانت میکنه خیلی خیلی دلم میخواد تلافی کنم ولی وجدانم و ایمانم نمیزاره دارم م ...

بجای تلافی کردن جداشو و بدا خودت ی زندگی خوب بساز چرا ارزش خودتو با زندگی باهمچین مردی پایین میاری؟

و ازون بدتر ارزش خودتو تا حد یه خائن پایین بیاری

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خودمم یه زنم ولی میگم تقصیر زناهست باور کن اگه من به هم جنسم رحم کنم هیچ خیانتی در میون نیست همه اون ...

حداقل به خواهرتون رحم کنید

هم دلیل خیانت خانومه 😐

هم عامل خیانت خانومه😐

مرد هم که یه موجود بی اراده بدبخت که گول یه زن خورده چون خانومش تو خونه کم گذاشته😷

بجای تلافی کردن جداشو و بدا خودت ی زندگی خوب بساز چرا ارزش خودتو با زندگی باهمچین مردی پایین میاری؟ ...

اگه شرایطشو داشتم حتی،یک لحظه نمیموندم گاهی جز سوختن راهی نیست متاسفانه

خودمم یه زنم ولی میگم تقصیر زناهست باور کن اگه من به هم جنسم رحم کنم هیچ خیانتی در میون نیست همه اون ...

خب اینی که گفتید من نظرم برعکسه منم یه زنم و خیانت دیدم ولی مقصر هیچ زنی نیست چون شوهرم رفته کسی رو که از بین ۸۰میلیون نفر آدم انتخابش کردم کسی که پای عقدناممو امضا کرده و تعهد داده بهم کسی که اسمش تو شناسنامه منه نه یه زن که من اصلا نمیدونم کیه و چجوریه و از چه خانواده ای پس مقصر زن نیست اگه شوهر خواهرتون نمی رفت سراغ اون زن اون زن هرگز در جواب خواهرتون همچین نمی گفت پس مقصر شوهرخواهرته چون اون به خواهرت تعهد داره نه اون زن که معلوم نیست چجوری زندگی میکنه 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
من شوهرم دوستم نداره و خیانت میکنه خیلی خیلی دلم میخواد تلافی کنم ولی وجدانم و ایمانم نمیزاره دارم م ...

خب دوستت نداره چرا موندی

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

هه کلا برا همجنسامون میزنیما اونی ک خیانت دیده میگه تقصیر توعه ک اومدی تو زندگی شوهرم اون یکی میگه تقصیر توعه ک جذبش نکردی

ولی هیچکی نمیگه اون مرد اگه لاشی نباشه مگه ی زن دیگه میتونه بزور باهاش دوست شه😏

به خواهرت بگو شوهر گوهشو درست کنه چون اون زن نشد یکی دیگه 

خب اینی که گفتید من نظرم برعکسه منم یه زنم و خیانت دیدم ولی مقصر هیچ زنی نیست چون شوهرم رفته کسی رو ...

👏👏👏👏👏👏

اگه شرایطشو داشتم حتی،یک لحظه نمیموندم گاهی جز سوختن راهی نیست متاسفانه

آره جامعه ما واقعا زن ستیزه تو همین تاپیک ک گوشه ای از جامعس میتونی کاملا ببینی زن ستیزیو برا همینم زنی ک خیانت میبینه بازم حق جداشدن نداره چون جایی تو جامعه نداره

باهات موافقم شدییییید...تو همین سایت یه بار یه کاربری تعریف میکرد که نمیدونم دوستش بود چیکارش بود با مردای متاهل دوست میشد میگفت ازش پرسیدم چرا متاهل خب برو با پسرای مجرد دوست شو برگشته گفته آخه متاهلا خرج میکنن!!!! و بازم یه عده معتقدن زنا بیگناهن!!!

مقصر دو طرفن ولی تف به شرف اون زنی که خودشم متاهل باشه و وسط زندگی یه مرد متاهلم باشه خدا خیرش نده ه ...

عزیزم واقع بین باش درسته اون زن کارش خیلی غلطه ولی اینکه میگی اون زن وسط زندگی مرد متاهله اشتباهه شوهر شما اگه خودش مرض نداشت ک اون زن بزور نمیتونست وارد زندگیش بشه

پس بدون ک این شوهرته ک مقصره چون شوهرت به تو تعهد داده ک پایبند زندگیتون باشه اون زن ک تعهدی به شما نداره 

پس یقه ی شوهر خودتو بچسب نه اون زنو کرم از مرده