2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 45 پست

منم همین حالو دارم.دوست پسرم قبل از من با یه زن مطلقه که 9 سال ازش بزرگتره چند سال دوست بوده.بعد که بهم زدن اومد بامن 6 ماه باهم بودیم بعد که من عاشقش شدم.اون زنه برگشت اینم منو ول کرد رفت با اون.بخاطر اون پیجشو پیریوایت کرده.این رل نوشته تو پیجش کاری که هیچ وقت واسه من نکرد.یجوریم برام فیلم بازی میکرد انگار واقعا عاشقمه.هر روز دارم چکش میکنم.از صبح انلاینه تا نصف شب.هرچی ام فال میگیرم همش براش ازدواج کو عشق میفته.هرچند که میدونم دارن ازدواج میکنن.منم حالم بده.از صبح تا شب نفرینش میکنم فقط

منم همین حالو دارم.دوست پسرم قبل از من با یه زن مطلقه که 9 سال ازش بزرگتره چند سال دوست بوده.بعد که ...

خدا لعنت کنه اینجور زنارو چون به راحتی میتونن خودشونو در اختیار پسر قرار بدن پسراهم اون زمان کلشون داغه تن به ازدواج میدن.

منم یکی رو میشناسم پسره ۲۵سالش رفته یه زنه ۴۰ساله با۲تا بچه رو گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه اینجور زنارو چون به راحتی میتونن خودشونو در اختیار پسر قرار بدن پسراهم اون زمان کلشون د ...

فکر کن من ازش کوچیکتر بودم.هم خیلی خوشگلم هم خوشتیپم.هم شاغلم هم مهندسم هم تک بچه.اونوقت منو ول کنه با یه مطلقه که 9 سال بزرگتره ازدواج کنه.عاشقشم باسه.نمیدونی چقدر قلبم شکسته ازش

فکر کن من ازش کوچیکتر بودم.هم خیلی خوشگلم هم خوشتیپم.هم شاغلم هم مهندسم هم تک بچه.اونوقت منو ول کنه ...

متاسفانه الان اون زنه الان با چیرایی که خودت بهتر میدونی اونو کور و کر کرده

مطمئن باش الان کلش داغه اگر ازدواجم بکنه بعد یه مدت میفهمه چه اشتباهی کرده و چه کلاهی سرش رفته

متاسفانه الان اون زنه الان با چیرایی که خودت بهتر میدونی اونو کور و کر کرده مطمئن باش الان کلش داغه ...

اره میدونم.ولی چه فایده.من این وسط اوسکول شدم.الکی الکی سرکار بودم.

فکر کن من ازش کوچیکتر بودم.هم خیلی خوشگلم هم خوشتیپم.هم شاغلم هم مهندسم هم تک بچه.اونوقت منو ول کنه ...

درهرصورت خودتو درگیرش نکن بنظر من ارزش نداره

همون بهتر که الان فهمیدی

اگر باهاش ازدواج میکردی و بعد این کارو میکرد ضربه بدتری میخوردی 

الان فکرتو درگیر مسائل دیگه بکن

خاستگار جواب بدی خود به خود فکرت درگیر میشه

ایشالا یه ازدواج موفق میکنی و اون موقع میفهمی چقدر شانس آوردی و خدا دوستت داشته گیر اون پسره نیفتادی

اره میدونم.ولی چه فایده.من این وسط اوسکول شدم.الکی الکی سرکار بودم.

اره درکت میکنم ولی خداروشکر کن الان سرکار بودی

دو روز دیگه خدایی نکرده با یه بچه میفهمیدی دنیا رو سرت خراب میشد

من الان متاهلم و این خسو خوب درک میکنم.

قبل ازدواج با بعد ازدواج از زمین تا آسمون فرق داره

چقدعوضی بوده‌چطور میتونی دوسش داشته باشی

فکر کنم چون یک ماه نیست بیشتر از این جریان گذشته همش یاد خاطراتمون میوفتم واقعا اگه توضیح میداد که ما به درد هم نمیخوریم و میرفت من راحت تر کنار میومدم

وضعیت منو داشتی ولی انگار اصلا این چیزا به چشمشون نمیاد فقط باید خودتو براشون بگیری و ادم حسابشون نکنی چون تا یکم راه میدی فکر میکنن چه خبره و میرن سراغ یکی دیگه

بهش عادت کرده بودی وگرنه عشق به یه فاسد هوسرون که زنا واسش سرگرمی ان تا زندگی اسمش عشق نیست عادت کرد ...

چقدر خوب گفتی این مدت با خودم فکر میکردم من که هوس بازیاشو میدیدم!دوست دخترای قبلیش زنگ میزدن گریه و ناراحتی که برگرد با هم باشیم و این میدیدم براش گریه اونها مهم نبود تازه احساس قدرت میکرد حتی دو هفته که باهاش قهر کردم و عذر خواهی کرد وقتی زنگ زدم قطع کرد گفت دو هفته نبودی فکر کردم تموم کردیم ی دختر دیگه توی ماشین بود😐😐😐با خودم میگم من که دیدم دیگه دل بستنم به این ادم واسه چی بود ولی فکر کنم اون زمان عادت کرده بودم درست میگی

ازدواجم میکردی بدبخت میشدی   ۱۵سال خیلیه  دو دهه متفاوت عقایداشون متقاوته     بر ...

جالبه که اویل از این که به همه بگه من ازش ۱۵سال کوچیکترم احساس قدرت میکرد ولی اخرای رابطه وقتی منو نگاه میکرد ناراحت بود چرا خودش اینقدر پیر شده اونجا بود که فهمیدم اختلاف سنی زیاد واقعا مشکل سازه