2777
2789
عنوان

خیانت

925 بازدید | 45 پست

آقای با ۱۵سال اختلاف سنی بعد از چند ماه من رو عاشق خودش کرد و به همه نشون داد ولی بعد از یک مدت جواب تلفن های منو نداد تا فهمیدم عقد کرده

چرا هنوز دوسش دارم؟شوکه شدم و احساس میکنم سردرگم شدم همش به این فکر میکنم ممکنه جدابشه بیاد!از خودم بدم میاد که همچین چیزی رو از خدا میخوام

اصلا چرا من رو به خانوادش نشون داد چرا اینقدر عاشقانه برخورد کرد؟سخته باور کنم همش فریب بوده!خوشبخت میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه جنس مردها رو نشناختی که این دعاها رو میکنی 

اکثرا مردها اصلا براشون مهم نیس طرف بهشون وابسته میشه بعد دلش میشکنه ، اونوقت تو نشستی دعا کردن دوباره بیاد سمتت 

بابا ساده طرف بازیگر خوبی بوده تو رو خدا خانما دیگه دست از سادگی بردارید 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بهش عادت کرده بودی وگرنه عشق به یه فاسد هوسرون که زنا واسش سرگرمی ان تا زندگی اسمش عشق نیست عادت کردن به محبت پوچه.

یه چیزی میگم هیچوقت یادت نره حتی مرد خوبم نباید بهش عادت کرد. چون توی پستی و بلندی زندگی این عادت کردن ها از پا درت می یاره. عاشق شو محبت کن ولی عادت نکن سعی کن  از نظر دریافت عشق آویزون کسی نشی تا محتاج عشق و محبت کسی نمونی انقدر قوی باش که عشق واقعا برات عشق باشه نه عادت به خوبی های آدما که تایمش اندازه موج سواری روی آبه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

ازدواجم میکردی بدبخت میشدی   ۱۵سال خیلیه  دو دهه متفاوت عقایداشون متقاوته     بروخداروشور کن 

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤

عزیز دلم بهتر که رفت 

ادمهای رفتنی بلاخره میرن 

پس بهتر که ازدواج نکردید اون موقع ولت میکرد وحشتناک بود

قوی باش لیاقت تو رو اصلا نداشته

میدونم فکر نکردن سخته ولی تحمل کن

روزهای خیلی خوبی در انتظارته 

بهت قول میدم

یکی میاد تو زندگیت که بابتش روزی هزار بار خدا رو شکر میکنی