2777
2789
عنوان

مامانا بیاین😍😍

226 بازدید | 43 پست

دلم میخواد یه تاپیک‌ خوب بزنم ک کمی انرژی مثبت بگیریم مامانای باردار بیان بگن اولین باری ک فهمیدین باردارین چه حسی داشتین چجوری به همسرتون گفتید خود من شک داشتم به بارداریم تو ازمایشگاه همش استرس داشتم وقتی فهمیدم جواب مثبته شکه شدم اومدم خونه گریم گرفت از خوشحالی شما هم بگین فک کنم یاد اور خاطرات خوب باشه😍😍😍

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوکه شدم شب بی بی چک زدم زود شد دثخط پررنگ صب دوباره زدم دوباره شد دوتا فرداش رفتم ازمایشگاه تستم ...

اخی عزیزم منم یبار بی بی چک زدم منفی شد برا همین دیگ نزدم رفتم ازمایش

سری اول فک نمیکردم با یکبار رابطه حامله شم وقتی فهمیدم من گریه میکردم شوهرم فقط میخندید و نگام میکرد سری دوم با کلی دعا و دارو بازم کلی خوشحال شدم سری سوم که الان باشه دچار شوک شدم ولی ته دلم خوشحال شدم و شوهرمم با اینکه ۹ روز از مرگ مادرش میگذشت کلی خندید و خوشحالی کرد

خونه مامانم یهو زد به سرم که بیبی‌چک بزنم.به شوهرم گفتم بره بخره!اونم گفت میرم چیپس و اینا بخرم.بیبی زدم تو دستشویی دیدم مثبته خشک شدم.انقدر موندم اون تو که شوهرم اومد هر دو خیره مونده بودیم به بیبی‌چک.بقیه نگران شدن مامانم اومد پشت در دستشویی و ...😂

خلاصه اینجوری مامانمو خواهرمم فهمیدن😂

فقط به بابام میخواستم بگم خجالت کشیدم.اونم بیشتر از من خجالت کشید و از اتاق رفت زود بیرون و نشست از خوشحالی گریه کرد❤

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

ما باهم قهر بودیم از خونه زدم بیرون فک کرد قهر کردم ولی رفتم بی بی چک بخرم یه ربع بعدش اومدم با گوشی رفتم دسشویی زودی دو خط افتاد گریم گرفت باورم نمیشد اس دادمش فک نمیکردم لینقد پست باشی من بچه نمیخواستم الان😂 میزد به در التماس تورو خدا راس میگی قربون دوتلتون برم بیا بیرون غلط کردم😂بعدش اومدم کلی گریه کردم نمیدونم خوشحال بودم یا ناراحت ولی بعدش هزاران بار شکر کردم

پروفایلم دخترمه😍
اخی عزیزم منم یبار بی بی چک زدم منفی شد برا همین دیگ نزدم رفتم ازمایش

هرچی می‌نویسم میگه معتبر نیس اه

دوساعت تایپ کردم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

من تو اداره بیبی چک گذاشتم ، دوستم و خودم از خوشحال هی میخندیدیم !! فک کن تو توالت اداره ! بعد اومدم خونه باز یه بیبی دیگه گذاشتم ایندفه با شوهرم که مطمئن شدیم، هی نگاه هم میکردیم و خنده 

اولین بی بی چک زدم ساعت ۷ صبح بعد منفی هیچ خطی نیومد بعد ساعتای ۹ رفتم دستشویی همونجوری صاف گذاشته بودم دیدم إ دوتا خط ولی کم رنگ داد زدم همسرم بیدار شد گفت إ الکیه ! بعد دیدم از وقتم خیلی گذشت نشدم رفتیم ازمایشگاه گفتن یه ساعت دیگه بیایید باهمسرم رفتیم جواب گرفتیم همسرم رفت گفت تو بشین تو ماشین بعد که جواب گرفت زنگ زد سلام مامانی فهمیدم مثبته اینم عکس بی بی چکم 

سری اول فک نمیکردم با یکبار رابطه حامله شم وقتی فهمیدم من گریه میکردم شوهرم فقط میخندید و نگام میکرد ...

منم با یکبار حامله شدم😂😂 خدا حفظشون کنه عزیزم

باهم رفتیم ازمایشگاه بتا۱۵۰۰ ولی باورم نشد از دکتر آزمایشگاه پرسیدم گفت مبارک بارداری دیگه خلاصه منو شوهرم تو ابرا... نمیدونستیم  چیکار کنیم از ذوق

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
اولین بی بی چک زدم ساعت ۷ صبح بعد منفی هیچ خطی نیومد بعد ساعتای ۹ رفتم دستشویی همونجوری صاف گذاشته ب ...

عزیزم عکس بی بز چکتو داری چه خوب