2777
2789
عنوان

دل درد نوزاد

99 بازدید | 20 پست

سلام،  شبتون بخیر 

من پسرم یک ماهشه، از دو هفته پیش به شدت به خودش میپیچه، همش زور میزنه، ناله میکنه، شکمش سفت میشه..حتی موقع شیر خوردن گریه و ناله میکنه.

دکتر بهش پدی لاکت و دایمتیکون داد که تو دومیگیرم

اثر نکرد و بدترم شد...

امروز بهش گریپ میکسچر دادم هنوز اثر نکرده...

شکمش هم با روغن زیتون ماساژ میدم...

اصلا نمیتونه بخوابه، شبا بدتر....

همشم بالا میاره هم از دهن هم از بینی....آروغشم میگیرم

بهش کلپوره بده درسته گیاهی و خوب نیست اما قدیما بهتر میدونستن منم پسرم همینجور میشه اما تا دوتا قاشق چای خوری میدم فوری مدفوع میکنه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شیرخشک میدی؟شیر خشک شکم سفت میکنه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

صدا سشوار بزن تو گوشی بیار بزار بالاسرش

پستونک بزار دهنش

من پسرم اینجوری اروم میشه

بچه منم یه ماه چندهفتس اون نی نی شما پی پی نمیتونه بکنه اون طور میشه برا من دکتر گفت کره بهش بدم که اثر کرد بچه من بدتر بود دکترا دوا هم نمونده بودندم بهش که آخر سر کره خوبش کرد 

لیوان سرد و گرم بشه میشکنه چه برسه به قلب آدمابا هم مهربون باشیم شاید فردایی نباشه

ای جانم. نبات بذار توی اب بجوشه، تا حل شه. خاموشش کن. یه کم عرق نعنا بریز، بده بخوره. حوله هم مرتب گرم کنین، بذارین توی دلش، وقتی شکمش هنوز گرمه روغن زیتون بزن و ماساژ بده. پاهاشو جمع کن توی شکمش، مثل حالت نرمش. آروم میشه. 

خدا بهتون کمک کنه. خیلی سخته

صدا سشوار بزن تو گوشی بیار بزار بالاسرش پستونک بزار دهنش من پسرم اینجوری اروم میشه

پستونکم میدم بهش اما انگار همش گشنشه...تا یه کم بخوره میخوابه، بذارمش زمین بیدار میشه و گریه و زور میزنه...فقط تو بغل آرومه

پستونکم میدم بهش اما انگار همش گشنشه...تا یه کم بخوره میخوابه، بذارمش زمین بیدار میشه و گریه و زور م ...

گهواره نمیزاری؟

ای جانم. نبات بذار توی اب بجوشه، تا حل شه. خاموشش کن. یه کم عرق نعنا بریز، بده بخوره. حوله هم مرتب گ ...

به خدا ورزشش میدیم، ماساژ میدیم اما اثر نداره...دلم براش میسوزه...وقتی از دماغ و دهنش بالا میاره که هول میشم سریع میبرم پیش مامانم