2777
2789

ی بار تو کلاس دبیر گفت صلوااات

منم بلند گفتم اللهم عجل فرجهم و آله محمد😐😐

کلاس ترکید

نمیدونم چرا اینجوری صلوات فرستادم😐😂

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار با چندتا از دوستام بیرون رفته بودیم یکیشونم این وسط منو دوستم داشت یهو یکی دیگشون داشت خاطره تعریف میکرد که یهو گفت این پسره که امسال پزشکی قبول شده(داستان عاشق شدنشو اینا بود)یهو من گفتم واای خاااکتوسرش اخه ادمی با این شرایط عشقق واسه چیشه

دریغ از اینکه اون دوستمونم پزشک بود و..😂😂😂درواقع خیلی ملس به بختم لگد کوبیدم😂😂😂😂

یکی میگفت اولی باری که عدسی پختم یادم رفت داخلش عدس بریزم😂😂

مثل یکی اینجا میگفت قرمه سبزی درست کردم لوبیا یادم رفت بریزم شوهرم غرغر کرد هرموقع یادش میوفتم کلی میخندم😂😂😂😂

مثل یکی اینجا میگفت قرمه سبزی درست کردم لوبیا یادم رفت بریزم شوهرم غرغر کرد هرموقع یادش میوفتم کلی م ...

😂😂😂😂منم باقالی خورشت پختم بدون تخم مرغ.هی میگفتم خدایا یه چیزی کمه😂😂

آدم حریص اقیانوس رو هم سر بکشه،باز تشنشه..

یه بار سوار تاکسی شدم،عقب تاکسی، خانم همسایمون با پسرش نشسته بودن.منم کنار اونا نشستم.خانم همسایه کرایشونو داشت حساب میکرد،به راننده گفت سه نفر لطفا.منم یعالمه اصرار کردم که تورو خدا زحمت نکشین وچرا منو خجالت میدین.😋سر چهار راه دیدم خانم همسایه وپسرش و اونی که جلو نشسته پیاده شدن🙈😝.یعنی در حقیقت اون خانم کرایه ی خودشونو که سه نفر بودن حساب کرده بود😐.منم فک میکردم برا منم حساب میکنه ودوساعت ازش تشکر کردم😭

نمیخوام دیگه این همسایمو تا روز مرگم ببینم😭دیدما،با لبخند یجوری نگام میکنه، ولی دوزاریم نیفتاد چرا 😳😭😭😭