2777
2789

سلام

من دست شستن و بهداشت فردی رو رغایت کردم این روزها 

فقط هم برای خرید مواد غذایی بیرون میرم

ولی متاسفانه نمیدونم چرا رعایت نتونستم بکنم خوب مواد غذایی رو تمیز کنم بذارم تو یخچال 

الان خیلی خطرناکه ممکنه باعث شده خودم یا خانواد کرووونا بگیریم

مثلاشیر رو نشستم گذاشتم تو یخچال یا میوه ها رو همینطوری گذاشتم

وسایلی که میخرم رو همینطوری گذاشتم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

تو روزای عادی ام میوه رو باید شست و گذاشت یخچال😕

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فردا واقعا تصمیم دارم کامل رعایت کنم

شماها چیکار میکنین

آخه خیلی سخته که:-) خدا رحم کنه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

واقعا ممکنه از یخچال بیماری منتقل شه

آخه سخته برام

من همیشه موقع خوردن میشورم همه چی رو

من واسه اینکارم عذاب وجدان دارم و ناراحتم

واقعا اینایی که این بیماری رو آوردن و قرنطینه نکردن عذاب وجدان ندارن الان

میتونن شب بخوابن

والا من هر چی از بیرون میگیریم پلاستيکهارو میندازم سطل آشغال میوه هارو بامايع وسرکه ميشورم بقیه اجناس که خوردنی نیستن با وایتکس ضدعفونی میکنم شوهرم هم از سر کار میاد مستقیم ميره حموم لباساش رو هم رو بند پهن میکنم یکی دو ساعت بمونه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
والا من هر چی از بیرون میگیریم پلاستيکهارو میندازم سطل آشغال میوه هارو بامايع وسرکه ميشورم بقیه اجنا ...

ایول💚

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ