2777
2789
عنوان

ته‌چین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 39 پست
یکم روغن داغ کرده بریز رو همین سمتش بزار یه ربع بمونه

ریختم، تو ماست هم ریختم. ولی تو عکس نمیدونم چرا اینطوریع. برشته‌تر از تو عکسه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من چرا ته چین بلد نیستم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
کوکو سیب زمینی نیس احیانا!!🤔

😕😕😕ته چینه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
😕😕 عکسو گذاشتما

بازم افتضاحه😁😂

بذار سرخ تر شه ولی شوخی کردم😍

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

خوبه به نظرم

به نوش جون،منم پریروز پختم😋

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
زعفرونش کمه عزیزم

یه لیوان زعفرون غلیظ ریختم

ریختم، تو ماست هم ریختم. ولی تو عکس نمیدونم چرا اینطوریع. برشته‌تر از تو عکسه

یه ده دقیقه هم بزاری خوب سرخ میشه

البته میگی سرخه بد افتاده ..اگر روشنه بزار بمونه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
من امشب برای اولین بار درست کردم خیلی خوشمزه شد ولی تهش زیادی برشته شد

نوشه جانت اگ وقت داری بهم دستور پختشو بگو

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
ب منم یاد بده چرا من بلد نیستم😭

اسونه ک

مرغو بپز ریش ریش کن. من قبلا کوچولو کوچولو میکردم سرخش میکرذم. من پیاز هم سرخ میکنم دیگه بقیه رو نمیدونم. پیاز ک سرخ شد، مرغو بهش اضافه کردم تفت دادم. بادمجون سرخ کردم با قارچ(میتونی اینو نزنی)

بعد برنج رو که ابکش کردم با یه لیوان و نصفی ماست، سه تا زرده‌ی تخم مرغ، نمک،روغن و یه لیوان یا نصف لیوان زعفرون غلیظ قاطی کردم. تو ماهی تابه روغن ریختم، برنج ماستی رو پهن کردم تهش، مخلوط مرغ و بادمجونو ربختم روش، پهن کردم، از روش هم برنج. تابه رو بستم گذاشتم بپزه