2777
2789
عنوان

ته‌چین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 39 پست
یه ده دقیقه هم بزاری خوب سرخ میشه البته میگی سرخه بد افتاده ..اگر روشنه بزار بمونه

فعلا ک رو اجاقه میخوام برشته‌ی برشته بشه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

خوب بابا همتون بلدین ته چین بپزین جز اسی😐😕

مگه گفتن عکس ته چیناتونو بزارین 😐

وااا عجیبینا 

خیلیم خوبه اسی مشخصه تو عکس خوب نیوفتاده بعضی دوربینا اینجوریه ...

نگاه کن ببین اگه وسطش پخته حالت خمیری نداره کافیشه گلی ... نوش جون

فقط خدا ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بابا همتون بلدین ته چین بپزین جز اسی😐😕 مگه گفتن عکس ته چیناتونو بزارین 😐 وااا عجیبینا  ...

یکم نرمه وسطش، درشو باز گذاشتم. البته قسمتی ک موادشو ریختم نرمه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
خوب بابا همتون بلدین ته چین بپزین جز اسی😐😕 مگه گفتن عکس ته چیناتونو بزارین 😐 وااا عجیبینا  ...

مگه چیه عکس گذاشتیم ؟من گذاشتم چون زیادی برشته شده بود از بقیه خواستم نظر بپرسم کاسه داغ تر از اشی شما

قرارنبود چشمای من خیس بشه قرار نبود هرچی قرار نیست بشه 
اسونه ک مرغو بپز ریش ریش کن. من قبلا کوچولو کوچولو میکردم سرخش میکرذم. من پیاز هم سرخ میکنم دیگه بق ...

یعنی برنج ماستی و زعفرونی و زرده ی تخم مرغ ک بهش زدی رو ته قابلمه میریزی و بزنج سفیدو روش؟

مگه چیه عکس گذاشتیم ؟من گذاشتم چون زیادی برشته شده بود از بقیه خواستم نظر بپرسم کاسه داغ تر از اشی ش ...

اولا شمارو نگفتم ... کلا اونایی رو گفتم که عادتشونه یکی تاپیک بزنه راجع به یه موضوعی سریع مسخره کنن و بگن ما بهتر بلدیم ... حالا تو هر چیزی ... 

فقط خدا ...
یعنی برنج ماستی و زعفرونی و زرده ی تخم مرغ ک بهش زدی رو ته قابلمه میریزی و بزنج سفیدو روش؟

ماست وروغن و زعفرون و زرده ی تخم مرغ با فلفل سیاه و نمک قاطی میکنی و هم میزنی 

برنجتوجدامیپزی و  آبکش میکنی فقط نذار زیاد نرم بشه یه ذره حالت سفتی داشت آبکشش کن و قاطی ماست و زعفرونت کن 

مرغتو جدا بخار پز کن با یه دونه پیاز 

بعد ریش ریشش کن 

بازرشک تو ماهیتابه سرخش کن بعدشم تو قابلمه ی نچسب که تهشو چرب کردی یه لایه برنج بریز و باقاشق فشارش بده دوباره یه لایه مرغ و بعد هم یه لایه برنج

قرارنبود چشمای من خیس بشه قرار نبود هرچی قرار نیست بشه 
ماست وروغن و زعفرون و زرده ی تخم مرغ با فلفل سیاه و نمک قاطی میکنی و هم میزنی  برنجتوجدامیپزی ...

قربرنت عزیزم😘😘😘😘😘 میگم کل برنجور اغشته ب اون ماده میکنیم؟ یا فقط کمیشو برای ته دیگ؟ اخه همشو قاطی کنیم ک خمیر میشه