2777
2789
عنوان

چالش چاقیه با انگیزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 301 پست
از کجا؟

بازار یا گوگل پلی

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊

کالری شمار زیره رو نصب کردم اونم خیلی خوبه✌

از ۶۳ برسم به ۷۰ زده ۸۸ روز. ببینم تا اونموقع و قبلش بتونم برسونم خیلی خوب میشه.

دقیقا همون لحظه که نیاز داری با یکی حرف بزنی تا چشم کار میکنه کسی نیست ..❤❤❤❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میشه لطف کنی بگی  چه ورزشی؟

برو گوگل بزن ورزش بزرگ شدن ب ا سن پی جو میاره واست اسکات و پل با سن و لگد الاغی و بغل ران

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
نصب کردم

روزی 3000تا بزن

اخه ۳ تا فسقلی دارم که کل توانم و میگیرن. اصلا وقت ورزش ندارم🙈

اره خیلی سخته

کالری شمار زیره رو نصب کردم اونم خیلی خوبه✌ از ۶۳ برسم به ۷۰ زده ۸۸ روز. ببینم تا اونموقع و قبلش بت ...

ایول💜

فقط ورزش وایسا من از قبل و بعد ورزشم عکس بدم ببین

پاک کردی اسی 

من ندیدم دوس دارم ببینم لطفا

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

داشتم میمردمممم اینقد بیجون بودم که نگو چون افسردگی دارم اینطور بودم... ۲۴ سالمه الان خیلی روو فرم ت ...

عزیزم ببخشید منم دقیقم مثل توام ...یعنی افسردگی گرفتم ووزنم اومد پایین الانم ۳۵ شدم😢میشه بگی چیکار کردی؟واسه افسردگی؟؟

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
عزیزم ببخشید منم دقیقم مثل توام ...یعنی افسردگی گرفتم ووزنم اومد پایین الانم ۳۵ شدم😢میشه بگی چیکار ...

عزیزدلم☹ من رفتم دکترِ اعصاب و روان و بهم دارو داد و یه قرص بم داد الانزاپینِ ۲.۵ میخوردم خیلییییی اشتهام باز میشد خیلیییی میخوردم توو یک ماه ۷ کیلو اضافه کردم و الان قرص رو قط کردم ولی وزنم موند روو ۴۴

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت
عزیزدلم☹ من رفتم دکترِ اعصاب و روان و بهم دارو داد و یه قرص بم داد الانزاپینِ ۲.۵ میخوردم خیلییییی ا ...

مرسی مهربون 😍😍فقط همین قرصو خوردی ؟عوارض نداشت واست؟؟

مرسی مهربون 😍😍فقط همین قرصو خوردی ؟عوارض نداشت واست؟؟

نه قرصای دیگم داشتم واسه افسردگیم ولی اینو واسه بی‌اشتهاییم بهم داد...

سرترالین

بوپروپیون

آتوموکستین 

فلوکستین 

اینا قرصایی بود که توو چنددوره مصرف کردم الان دیگه قط کردم قرصا رو

بمونه این آخرین غزلم برای افطارت

استارتر عزیزم میشه بگی من باید چیکار کنم تازه واردم اخه🙈🙈بزنم برنامه کالری شمار دانلود کنم ؟؟بعدم ورزشایی که شما گفتی وسیله خاصی میخاد مثل تو باشگاها؟؟

منم دو روز ورزش میکنم بعد فراموش میکنم انجام بدم ، کاش میشد برم باشگاه، برنامه female fitness نصب کن ...

عزیزم ورزشهاش همه برا چاقیه؟

انگلیسی نوشته یکم میترسم میگم نکنه بعضیاش برا لاغریه

هر قسمتی از بدن مثلا دور کمر تمریناتش برا چاق شدنه درسته؟

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️