2777
2789

میخوام بوی زهم میگو رو ببره

بعدم چون میگوهام تازه ان نمیخوام مزه پیاز و آبلیمو بگیرن یعنی بخوابونم تو پیاز و آبلیمو 

به نظرتون آب پز کردن میگو قبل سرخ کردنشون خوبه؟!چه مدت باید آب پز بشن؟!

یه دستور پخت بهم بدید کلا واسه دوپیازه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ نرم دوس داری آبپزش نکن که تویه تابه خودت آب میندازه و نرم میشه ولی اگ خشک وسفت دوس داری😂باس آبپزش کنی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
تو فیلم مهمان مامان اول آب پز کرد گفتم شاید مزش بهتر کنه😁همسرم گیر داده اول آب پز کن ببین چطور میشه

من گاهی وقتا اول میزارم یه جوش بخوره 

گاهی وقتا هم همینجور خام میریزم تو پیاز 

روش اول بوش کمتره

پیاز رو نگینی خرد کن و تفت بده اگه فلفل قلمی هم داری بهش اضافه کن ادویه جات و نمک به پیاز داغ بزن میگو هارو اضافه کن و شعله رو کم کن تا حسابی میگو روی پیاز داغ سرخ بشه مرحله آخر رب گوجه هم بهش بزن.من همیشه جدا سیبزمینی خلالی هم سرخ میکنم کنارش میذارم عالی میشه

میگوهات باسیر وپیاز تفت بده که بوش بره....سیب زمینی هات نگین نگینی کن.یه پیازداغ بگیر سیب زمینی هات توش تفت بده زردچوبه وفلفل بزن بعد میگوهات اضاف کن خواستی رب کنی توش ربت از قبل سرخ کن

تو فیلم مهمان مامان اول آب پز کرد گفتم شاید مزش بهتر کنه😁همسرم گیر داده اول آب پز کن ببین چطور میشه

ما همیشه آبپز میکنیم شوهرم ایجوری بیشتر دوس داره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

اگه پودر دارچین و میخک بزاری تو غدات اصلا بوی بدی نمیگیره. بعد هم بخوای ابپز کنی که هرچی طعم و ویتامینه از بین میره 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اگه پودر دارچین و میخک بزاری تو غدات اصلا بوی بدی نمیگیره. بعد هم بخوای ابپز کنی که هرچی طعم و ویتام ...

جدا؟!پس بگم به همسرم..گیر داده آب پز کن

دارچین دارم میخک ندارم

زعفرون چطوره؟!

ممنون از راهنماییتون گلم💖