2777
2789

تاپيك جنسي ميزنن🙄

همينقدر ميدونستم عاقا گير ندين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپيك جنسي ميزنن🙄 همينقدر ميدونستم عاقا گير ندين

😆😆😆😆

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
😆😆😆😆

😁😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تمایل به خوردن مواد غذایی با طبع سرد دارن و با چرمی اذیت میشن و جوش میزنن

من به اجبار واحد طب اسلامي پاس كردم😒

ولي هنوزم تشخيص نميدم😂

خب الان من كه تركيبي از هر دو رو دارم چي ميشم

طبع گرم یعنی کسایی که معمولا لاغرن یعنی چاق نمیشن 

گرمی بخورن جوش میزنن 

چاقی میگن از رطوبت بدن هست البته 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من به اجبار واحد طب اسلامي پاس كردم😒 ولي هنوزم تشخيص نميدم😂 خب الان من كه تركيبي از هر دو رو دار ...

فکر کنم به تست آنلاین هست سرچ کن عزیزم اون رو انجام بده دقیق تره من خودم طبعم گرمه خرما و ارده ‌و... رو اصلا نمیتونم بخورم 

من به اجبار واحد طب اسلامي پاس كردم😒 ولي هنوزم تشخيص نميدم😂 خب الان من كه تركيبي از هر دو رو دار ...

ولرم😁

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
دقيقا همينطوريم فكر كنم😂 خدا ما رو ببخشه چقدر اون استادا رو اذيت ميكردم البته يكيشون كه رواني بود ...

بااین حساب  خدا میدونه کی کجای دنیا چ کار ناشایستی کرد هممون داریم بااین ویروسه به چُخ میریم🤣

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop