2777
2789
عنوان

گوسفند

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیو اشتباه نوشتی؟😐عزیزم خواستم باهات شوخی کنم از ناراحتیت کم باشه عذر میخوام😘

اها بخاطر اینا گفتی 😂😂فکر کردم منظورت بجای تغذیه باید غذا مینوشتم، قربانت 😘 اره خیلی دلم میسوزه برای حیوانات   

منم  دلم میسوزه  چون احساساتی هستیم  ولی کمال یک حیوان قربانی شدنشه  کسایی که ...

لایک کردم کامنتتو اما با اون تیکه که نوشتی کمال یه حیوان در قربانی شدنشه مخالفم عزیزم ، من میگم حیوانی که حس مادری داره کاملا محبت میفهمه اصلا نباید قربونی بشه ، دیشب یه تیکه مستند دیدم یه اهو برای اینکه بچش خورده نشه توسط پلنگ چون نمیتونستن فرار کنن خودشو انداخت جلوی پلنگ که خورده شه که بچش مهلت فرار داشته باشه این مستند خیلی معروفه تو گوگلم هست 

حالا اون میش گفت حیوان و خدا وند حلال دونسه مث قربونی، اونایی ک سر هم نو خودش انسان میبره چی دل ادم باید ب اون سوخت ک سر کودک میبره

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:)....