2777
2789
عنوان

گوسفند

174 بازدید | 21 پست

الان یه فیلمی دیدم یه مراسم محلی بود همه جمع شده بودند جشن گرفته بودن دیدم یه گوسفند بیچاره رو از وانت پیاده کردن انداختن رو کولشون بردن میون جمع گوسفنده هم همچین مظلوم رو کول آدمه بود بیچاره نمیدونست دارن کجا میبرنش و میخوان سرشو ببرن همینطوری یونجه تو دهنش بود داشت میجویید زبون بسته چقدر وحشتناک چه راهی بود اون یه تیکه براش و چه مظلومیتی یک عالمه ادم منتظر بودن گوشت تیکه تیکشو بخورن و اونوقت اون همینطوری آدمها رو نگاه میکرد 

الان نیاین بگین انسان باید تغذیه داشته باشه و اینا همینطوری دلم برای اون زبون بسته سوخت که اینو نوشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كلا مخالف قرباني كردن حيوانات هستم و خودمم گياهخوارم

منم دوست دارم گیاهخوار باشم چند سااااااله ولی نمیتونم 

چون باید برای خانواده غذا بپزم خودمم از اون میخورم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

منم  دلم میسوزه 

چون احساساتی هستیم 

ولی کمال یک حیوان قربانی شدنشه 

کسایی که میگن تو شادی هاتون خون یه حیوون رو نریزید نمیشه؟  و این حرفا 

خب اون شامی که تو عروسی میخوری با گوشت همین زبون بسته طبخ شده بدی قربونی کردن اون صحنه سر بریدنه که به نظر منم خوب نیست وسط این همه آدم بیان با چاقو گردن گوسفند رو ببرن

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

نا به چینیا میگین خفاش میخورن واه و.... اونا بل ما میگن گوسفند میخورن واه‌ و...

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
خب من كه ذاتا گوشت قرمز و ماهي دوست ندارم و كم كم گوشت مرغ هم گذاشتم كنار 

گوشت و پروتئین برا بدن لازمه بابا

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست