2777
2789
عنوان

سوالات خواستگاری

213 بازدید | 18 پست

شما چه سوالاتی توی خواستگاری مطرح کردید و یا به نظرتون مهمه؟؟؟

سوالات برنامه ریزی شده و زیرکانه ی خاصی در نظر داشتید یا دارید؟؟

لطفا چه متاهل و چه مجرد جواب بدین

نظراتتون فوق العاده حائز اهمیته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتقاد ب برابری حقوق زن و مرد 

این خیلی مهمه که بدونی نگرش خواستگارت مال 1400 سال پیشه یا مال 2020

اینکه میتونه خارج از چهارچوبی که تو مغزش کردن فکر کنه 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

راستش برام هیچ وقت پیش نبومده چون دانشجو خوابگاهی هستم دوس ندارم توی این مدت وارد روابط بشم 🤷‍♀️منتظرم دو سال دیگه که دانشجو ام تموم شه توی این دو سال هم میخوام پولای دوران دانشجویی هم پس انداز کنم یه چیزی دستم باشه ❤️ خلاصه بنظرم برو پیش روان شناس یا مشاور بگو میخوام خودمو بشناسم سعی کن اول خودت رو بشناسی بدونی چ مثلا چطور ادمی هستی بیش فعالی یا اروم سختگیری یا فلان به کمک مشاور و با مشورت باهاش ببین بهت میگه با چ ادمی ازدواج کنی. موفق باشی

سوالاي شب خواستگاري رو ول كن منظورم اينه خيلي بهش بسنده نكن. هيشكي نمياد از خودش بد بگه. 

شناخت بهتر با رفت و آمد كردن حضوري تو شرايط مختلف بودنه. يك سال دوستي قبل از ازدواج واقعا ب درد ميخوره. البته با تمام اينا تا زير يك سقف نرفته باشيد شناخت كامل امكان نداره. 

اره چون من خواستگاریم لغو شد

گلم  شما هم سعی کن بیشتر گوش بدی نه اینکه ساکت باشی مثلا اگه صحبت پول بود یا صحبت حجاب یا مهمانی یا مالی یا بچه بگو شما چی دوس داری نگو من اینو میخوام ببین طرفت چی میگه حرفش چیه من داداشم کمتر سه تا بچه قانع نمیشه در حالی که من یه دونه بیشتر نمیخوام. 

گلم  شما هم سعی کن بیشتر گوش بدی نه اینکه ساکت باشی مثلا اگه صحبت پول بود یا صحبت حجاب یا مهمان ...

خوب بگم شما چی دوست نداری یعنی هرچی تو دوست داری من همونا میخام

کاش دلها در چهره ها بود.....