خوب بگم شما چی دوست نداری یعنی هرچی تو دوست داری من همونا میخام
ببخشید من اشتباه تایپی داشتم مجدد بخونش چون ویرایشش کردم اگه بگی هر چی تو دوس داری مثلا دو تا بچه باشه میگه این میخواد فقط منو راضی کنه یا خرشو از پل بگذرونه. بگو نظر شما چیه مثلا گفت دو تا بچه. توی چ مدت زمان مثلا پشت سر هم باشه؟ یا فاصله باشه بینشون؟ بعد بپرسین چه جنسیتی مد نظرتون اگه دو تا پسر یا دو تا دختر بودن شما واسه اینکه جنس مخالفش داشته باشی برای بار سوم اقدام میکنی؟ ولی شما جدا جدا بگو معمولا آقایون پسر دوس هستن از این قبیل هر چی گفت نظر خودت نگو بگو درست. درسته. اهوم. بله. صحیح. بعد بعد خواستگاری با معیارای خودت بسنجش. ببین واقعا تو میتونی با دو یا سه بچه کنار بیایی؟ به این فک کن اولیتش پسر باشه به این فک کن دو تا دختر داری باید برای سوم باردار شی حالا فک کن سومی دختر بشه پس برای بار چهارمی چون ایشون مدنظرش پسر یا شاید هم اصلا بچه نخواد اقایون متفاوت ان. میتونی کنار بیایی بدون بچه یا با یه دونه.؟ اگه نمیتونی بعد یه مدت که گذشت حتما حتما برو پیش مشاور هر دو تا باهم. بعد تصمیم صحیح بگیر. انشالله خوشبخت باشه.
سوالاي شب خواستگاري رو ول كن منظورم اينه خيلي بهش بسنده نكن. هيشكي نمياد از خودش بد بگه. ...
ببین صحبت یا شناخت فقط اخلاق نیست اینکه اخلاق گند طرف برات مد نظر باشه درست نیست. ملاک های ازدواج زیادن ادم وقتی با خواستگارش صحبت میکنه میتونن راجع به نحوه ی مدیریت بچه _مالی_مهمونی_رسم و رسوم _غذاخوردن و علایق _سرگرمی و تفریح_اعتقادات_وضعبت خونه و زندگی _نوع پوشش _و اینکه بپرسی اهداف شخصی خودت_هدف های مالی. روحیاتشو ببینی. بیش فعال یا اروم؟ و...