2777
2789
عنوان

کنکوریاا🤷

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 36 پست

وای خدایا..

بچه من نظام جدیدم بیست سالمه بعد سال دومی هست که میخوام کنکور بدم پارسال هم هیچی نخوندم...حالا هم آنچنان نخوندم..اما دوس دارم بخاطر بابام رتبه بیارم..امیدی هست..?

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خدایا.. بچه من نظام جدیدم بیست سالمه بعد سال دومی هست که میخوام کنکور بدم پارسال هم هیچی نخوندم ...

من سال اولمه،قبلا خیلی میخوندم اما بعد افسردگی و یه سری مشکلات جسمی قید درسو زدم و مثل سابق نمیخوندم اما تازه شروع کردم ،امید هست،ما مشکلمون اینه که همش میگیم جوو گیر میشیمو بعد ول میکنیم

از اولش حال نکردم مثل بقیه باشم  

اصلا به گذشته و تایم های از دست رفته فکر نکن و فقط بخون،تو رویای قبولی زیاد نرو،حسرت گذشته هم نخور ،فقط الان بشین بخون والان فقط و فقط وظیفه منو شما خوندنه،

بچها کسی بفکر ما نیس...عقب نمیندازن

خب عقبم نندازن،این مشکلات براهمست،پس اگه قرار باشه تاثیری تو کنکور بزاره واسه هممون میزاره🤔تازشم مشاورم میگفت تو این شرایط خیلیا شل میشن و بهترین موقیته که استفاده کنیم

میشه فقط کار منو شما یکم سختره و ساعت مطالعمون باید بالاتر از بقیه باشه که جبران کنیم،بخدا من یه مدت نشستم هی گفتم یه عالمه عقبم نمیشع و‌...ولی همین که شروع کردم دیدم بعله😍خیلی خوب داره همچی جلو میره

میشه فقط کار منو شما یکم سختره و ساعت مطالعمون باید بالاتر از بقیه باشه که جبران کنیم،بخدا من یه مدت ...

اخه میدونی فایزه جون...من یکم شرایطم با شما فرق میکنه..من بچه که بودم مادرم فوت کرد و بخاطر  همین من با پدرم تنها زندگی میکنم و کارای خونه کاملا بعهده من هس