بچه من نظام جدیدم بیست سالمه بعد سال دومی هست که میخوام کنکور بدم پارسال هم هیچی نخوندم...حالا هم آنچنان نخوندم..اما دوس دارم بخاطر بابام رتبه بیارم..امیدی هست..?
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدایا.. بچه من نظام جدیدم بیست سالمه بعد سال دومی هست که میخوام کنکور بدم پارسال هم هیچی نخوندم ...
من سال اولمه،قبلا خیلی میخوندم اما بعد افسردگی و یه سری مشکلات جسمی قید درسو زدم و مثل سابق نمیخوندم اما تازه شروع کردم ،امید هست،ما مشکلمون اینه که همش میگیم جوو گیر میشیمو بعد ول میکنیم
اصلا به گذشته و تایم های از دست رفته فکر نکن و فقط بخون،تو رویای قبولی زیاد نرو،حسرت گذشته هم نخور ،فقط الان بشین بخون والان فقط و فقط وظیفه منو شما خوندنه،
خب عقبم نندازن،این مشکلات براهمست،پس اگه قرار باشه تاثیری تو کنکور بزاره واسه هممون میزاره🤔تازشم مشاورم میگفت تو این شرایط خیلیا شل میشن و بهترین موقیته که استفاده کنیم
میشه فقط کار منو شما یکم سختره و ساعت مطالعمون باید بالاتر از بقیه باشه که جبران کنیم،بخدا من یه مدت نشستم هی گفتم یه عالمه عقبم نمیشع و...ولی همین که شروع کردم دیدم بعله😍خیلی خوب داره همچی جلو میره
میشه فقط کار منو شما یکم سختره و ساعت مطالعمون باید بالاتر از بقیه باشه که جبران کنیم،بخدا من یه مدت ...
اخه میدونی فایزه جون...من یکم شرایطم با شما فرق میکنه..من بچه که بودم مادرم فوت کرد و بخاطر همین من با پدرم تنها زندگی میکنم و کارای خونه کاملا بعهده من هس