2789
عنوان

گلوم ترکید

117 بازدید | 12 پست

خودمو ترکوندم دیشب رفتم حموم رو با دامستوس شستم الان گلوم همچین درد میکنه سرفه های شدید چیکار کنم بچه ها

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

شیر داغ کن مرتب بخور

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یک روسری میبستی جلوی دماغ دهنت خب

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

تو حموم رادیاتور روشن بود؟ یا اینکه با اب داع شستی حموم رو؟

با اب داغ شستم دیشب میشستم هم گلوم درد میکرد هم چشمام میسوخت خیلی 

یک روسری میبستی جلوی دماغ دهنت خب

فکر نمیکردم دامستوس انقدر ضرر داشته باشه کاش با وایتس میشستم در حموم رو هم بسته بودم داشتم خفه میشدم خدا بهم رحم کرد

فکر نمیکردم دامستوس انقدر ضرر داشته باشه کاش با وایتس میشستم در حموم رو هم بسته بودم داشتم خفه میشدم ...

وای خدا وایتکس هم خیلی بو داره.منکه با پودر و طی از زیر سقف میشورم حموم دسشویی رو خیلی هم تمیز میشه

وای خدا وایتکس هم خیلی بو داره.منکه با پودر و طی از زیر سقف میشورم حموم دسشویی رو خیلی هم تمیز میشه

نمیدونستم کاش با پودر میشستم خیلی دامستوس غلیظ بود داشتم خفه میشدم 

با اب داغ شستم دیشب میشستم هم گلوم درد میکرد هم چشمام میسوخت خیلی  

گلم نباید شوینده هایی مثل وایتکس و جرمگیر و اینارو با اب داغ مخلوط کرد خدااا بهت رحم کرده یا اینگه محیطی ک اونجارو میشوری نباید گرم باشه یا رادیاتور روشن باشه 

خدا حیلی بهت رحم کرده گاز اون گلوت رو زده 

زندایی دوست من همینطوری توی حموم فوت کرد  و پزشکی قانونی گفت علت مرگش همینه ک با وایتکس و  اب داغ حموم رو شسته بوده 

🧸🤎

گلم نباید شوینده هایی مثل وایتکس و جرمگیر و اینارو با اب داغ مخلوط کرد خدااا بهت رحم کرده یا اینگه م ...

وااااااااااااای نمیدونستم آره بخدا خدا بهم رحم کرد در حموم رو هم بسته بودم یه لحظه سرفه ام گرفت شدید نمیتونستم نفس بکشم سریع درحموم رو باز کردم 

وااااااااااااای نمیدونستم آره بخدا خدا بهم رحم کرد در حموم رو هم بسته بودم یه لحظه سرفه ام گرفت شدید ...

یه صدقه بزار کنار عزیزم 

از این ب بعد بیشتر مراقب باش 🌹

🧸🤎