2777
2789
اها اره

عاشق فیلمه ام کتابشم دارم استفن هم خوب بازی میکنه ولی دیمن یه چیز دیگش

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هنوز روش نهان شیدا دارمممم

همیشه اون موقعه خودمو تو رویا باهاش تصور میکردم اهنگ میزدم مثلا نقش جاندیو بازی میکردم😅😅

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
همیشه اون موقعه خودمو تو رویا باهاش تصور میکردم اهنگ میزدم مثلا نقش جاندیو بازی میکردم😅😅

من تصور میکردم شوهرمههههه

دقیقا منم گوم جاندی تصور میکردممم

بعضی وقتاا میخام دو نفر باشم ... خودمو بغل کنمو بگم ... خیلی گناه داری لعنتی....
خیلی دوس دارم کتابشو بخونم

من که به زور پیداش کردم تازه چند تا جلده اگه خوش شانس باشی همه شو با هم پیدا کنی

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
من تصور میکردم شوهرمههههه دقیقا منم گوم جاندی تصور میکردممم

اره منم شبا با خیالش میخوابیدم تو خیالم زنو شوهر بودیم بچه هم داشتیم😂😂

من که به زور پیداش کردم تازه چند تا جلده اگه خوش شانس باشی همه شو با هم پیدا کنی

پس پیدا نمیکنم من کلا بدشانسم😂😂

اره منم شبا با خیالش میخوابیدم تو خیالم زنو شوهر بودیم بچه هم داشتیم😂😂

حالا دیگه خدا وکیلی تا بچه پیش نرفتم 

ولی زنش بودم خخخخخ

بعضی وقتاا میخام دو نفر باشم ... خودمو بغل کنمو بگم ... خیلی گناه داری لعنتی....
پس پیدا نمیکنم من کلا بدشانسم😂😂

بگرد پیدا میکنی من یه سال دنبالش بودم هر کتاب فروشی که بگی رفتم

ن بابا بچه دارم شدیم تو خیالم اونم دوتا😂😂😂

لعنتی دوتا اخه 

فعلن که سربازیههههه لی مین هو رو میگم

تو گوگل نیستش 

نمیدونم من کتاب دوست دارم نه کتاب الکترونیک