2777
2789
عنوان

شوهرم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ،بابای منم یباراینجوری شدن مامانمم به شوخی زد به بابام،یه دعوای شد بیاببین ،بیچاره مامانم خیلی ...

منم کتک خوردم نشستم یه جای ولی دلم خنک شد با لگد زدمش تو دماغش😂😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
منم خوب زدم با لگد زدم تو صورتش و دماغش گازش گرفتم 

كلا ما دعوا زياد ميكنيم ولي زِد و خورد نداريم 

شوخيمون هم متكأ پرت ميكنيم به سر هم 

البته يه چند بار من محكم زدم در گوشش ولي طفلك  اون كاري نكرد 

صدای بلند زدن تو صورت 🤣

اهااااا خدا نکشتت دوساعته دارم میخونم نمیفهمیدم چیه👌😂😂

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
نه  اگه امثال اینا بلد بودن که انقدر کشته نمیدادیم. از بدبختیمونه واقعا کلی جرص مطخورم این جور ...

هنوز درک نکردن اوضاعو

امار خیلی بیشتر از این حرفاست

اصلانم منظورم این نیست که دروغ میگن

منظورم اینه چون کیت تشخیصی کافی نیست

واسه هرکسی یبار پی سی آر انجام میشه

و پی سی آر هم به شدت خطا داره

و خیلی ها که علائمشو دارن تستشون منفی میشه

اینو متوجه شین دوستان

بعد اسم بیماریشون میشه سندرم حاد تنفسی

نمیشه کرونا

منم خوب زدم با لگد زدم تو صورتش و دماغش گازش گرفتم 

خب حقته دگ. نزن نخوری. ادم با پا میزنه تو دماغ؟؟ میدونی چقد درد داره؟

الان ما چی بگیم؟ بگیم قهر کن؟ شور هرچیزیو درنیارین

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
كلا ما دعوا زياد ميكنيم ولي زِد و خورد نداريم  شوخيمون هم متكأ پرت ميكنيم به سر هم  البت ...

این تا نابودم نکنه ول کن نیس😕

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
بخون دوباره چیزی که نوشتی رو میخواست بوس کنه رو لبم نزاشتم و... 

دنبال قاتل بروسلی ای هاااا😘😘😘😂😋😋😋😂😂😂😂

میخواسته واسه عذرخواهی بوس کنه اسی نذاشته همین

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍