2777
2789

سلام من نوزادی دارم ۲۱روزه ک موقع تولدش۲۸۷۰گرم بود وزنش روز چهارمش ۲۷۷۰گرم شد بعد دیروز بردمش دکتر ۳۱۰۰گرم شده بود دکتر گفت وزنش کمه راست میگه بچم اصلا تپل نشده همش نگرانم چکار کنم دلشم ب شدت درد میکنه قطره کولیف داده فعلا ک اثری نکرده خودمم از بی خوابی مریض شدم حالم بده بگین چیکار کنم تورو خدا وزنش بر بالا کسی مثل من بوده

نگران نباش عزیزم اوایلش همین طوره به فاصله ی منظم بهش شیر بده جون می گیره دختر منم سو صد به دنیااومد روز پنجم شده دو هشتصد زردی گرفته بود بیمارستان خوابید شیرم نمی خورد خیلی اذیت شدم همش داشتم حساب می کردم چند سی سی خورده. ماشالله الان یکسالشه سیزده ونیمه قدشم هشتادو شش. نگران نباش جون می گیره دخترمنم همش دل درد داشت همش ماساز میدادم شکمشو عید پارسال یک هفته من شوهرم تا صبح بیداربودیم چون دخترم نمی خوابید

اخی عززززیزم درکت میکنم. اگر قدش خوبه نگران نباش

کم کم وزن میگیره. اگر شیر خودتو میدی چیزای مقوی بهکر بخور  خرما اب هویج  

دکتر برات قطره پدی لاکت تجویز نکرده؟

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عززززیزم درکت میکنم. اگر قدش خوبه نگران نباش کم کم وزن میگیره. اگر شیر خودتو میدی چیزای مقوی به ...

نه تجویز نکرد فقط ی قطره کولیف.قدش ۴۹ بود همون ک ب دنیا اومده

نگران نباش عزیزم اوایلش همین طوره به فاصله ی منظم بهش شیر بده جون می گیره دختر منم سو صد به دنیااومد ...

ممنونم عزیزم.دکتر میگه شیرتو باید اخرش بدی ک چربه اولش ابکیه اون جون نمیگیره منم دارم میدوشم با شیر دوش ک اخرشو بدم خیلی سخته خیلی خدا بهم صبر بدع

عزیزم منم یکماهه زایمان کردم تا الان یه خواب راحت نداشتم و شبا کلا شاید دوساعت میخوابم در مورد وزنش بگم که طبعیه نگران نشو چون ماه اول هم شیر مادر کمه هم قدرت مکیدن نوزاد ضعیفه منم شیرخودمو از صبح تا شب میدادم شبا یه وعده کمکی شیر خشک میدم خداروشکر کمبود وزنش جبران شد

دنیای بی کینه♥️
ممنونم عزیزم.دکتر میگه شیرتو باید اخرش بدی ک چربه اولش ابکیه اون جون نمیگیره منم دارم میدوشم با شیر ...

این قدر حساس نباش. دکترم می گفت تازمانی که مادر نشده بودم خیلی توصیه ها میکردم به مادرا ولی بعد ازاون دیدم واقعا بعضی چیزها غیر ممکنه. شما هم خودتو اذیت نکن اوایل نی نی همش باید زود به زود شیر بخوره. اگه دیدی بازهم جون نمی گیره یا شیرت ابکیه از شیر کمکی استفاده کن. دووعده شیر خشک مابین وعده ها بهش بده مثلا یکی شب که بخوابه این طوری شیر مادرم میخوره.

عزیزم بچه وقتی به دنیا میاد وزنش کم میشه دیگه اون ورم بدنش میخوابه و تا روز دهم میگن باید برگرده سر ...

ن روز چهارش نیس امروز ۲۱روزشه روزی ک دنیا اومد ۲۸۷۰بود بعد شد روز چهارمش ۲۷۷۰بعد زردی گرفت و اینا ک وزنش نکرده بودم از روز چهارمش تا امرور ک ۲۱روزشه انگار تو ۱۶روز ۲۰۰گرم زیاد شده بخاطر دلشم نمیتونم چیزای مقوی بخورم ک 

عزیزم منم یکماهه زایمان کردم تا الان یه خواب راحت نداشتم و شبا کلا شاید دوساعت میخوابم در مورد وزنش ...

چ نوع شیر خشکی میدادی بهش چی خوبه بخرم بدم اخرشب ک میخاد بخوابه ی وعده بدم بهش؟

چ نوع شیر خشکی میدادی بهش چی خوبه بخرم بدم اخرشب ک میخاد بخوابه ی وعده بدم بهش؟

من نان یک میدم ۶۰ میل دو پیمونه....

قبلش کامل میذارم سینه هامو خالی کنه ولی با شیشه شیر شبیه سینه مادر بهش بده یا با قاشق یا با قطره چکون

ولی این روندو پیش بگیری من سرهفتش جواب گرفتم و ۲۵۰ گرم اضافه کرد  

دنیای بی کینه♥️
این قدر حساس نباش. دکترم می گفت تازمانی که مادر نشده بودم خیلی توصیه ها میکردم به مادرا ولی بعد ازاو ...

بخدا زود ب زود شیر میخوره نمیدونم چرا دارم دیوونه میشما از یطرف این کورنا نمیزاره ادم با خیال راحت بخره چیزی از بیرون ی جام این بی خوابی ها اذیتم میکنه مخم دیگه نمیکشه چ نوع شیری بدم بهش تا کی باید بدم ؟

عزیزم احتمال اینکه شیر خشک بدی و دیگه شیر خودتم نخوره زیاده. پی پیش چه رنگیه؟ دلمه سفید توش می بینی ...

زرد اره منظورت این پرکه پرکه های توشه سفید نمیدونم ولی زرد کلن پی پیش ولی داره پرکه پرکه.پس چکار کنم ؟؟