2777
2789
عنوان

عشقولیای بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 93 پست
میشه واسم دعا کنی؟بچه محل های امام رضا عین خودش با مرا من دعا کن گره ی زندگیم واشه ومنم زودی عین شما ...

فدات عزیزم حتما اگه قبول بشه حتما دعامیکنم ان شاء الله مشکلت حل بشه ودامنت هرچه زودتر سبز بشه

بچه محل امام رضام😎..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه عزیزم بسلامتی بغلش کنی🙏

تاریخ تولد بچه اولت و‌چند هفته و چند روز  بدنیا اومده و‌تاریخ زایمان این یکی رو‌بگو‌تا بهت بگم جنسیت چیه؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
تاریخ تولد بچه اولت و‌چند هفته و چند روز  بدنیا اومده و‌تاریخ زایمان این یکی رو‌بگو‌تا بهت بگم ...

7/7/97 به دنیا اومد و در هفته 37هفته و چهارروز. 

تاریخ این زایمانم طبیعی زده برام 6/9/99 ولی من سزارینی هستم جلوتر میافته

7/7/97 به دنیا اومد و در هفته 37هفته و چهارروز.  تاریخ این زایمانم طبیعی زده برام 6/9/99 ولی م ...

عزیزم برا شما گفتن احتمالا  این نینی  هم دخمله

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

عزیزم تاپیکتو قفل کردی اومدم اینجا حرف بزنم😁😁

من از اول تصمیم داشتم بچه دار شدم اسم دختربزارم رستا،چون فامیلی شوهرم راستینه هست،خواهرشوهرم تافهمید میخوام اینوارو بکنم سریع اسم دخترشو گذاشت رستا

دلم سیاه شد ازش😤😤یادش افتادم گفتم بگم

رستا راستینه

راستین راستینه😂😂😂

عزیزم تاپیکتو قفل کردی اومدم اینجا حرف بزنم😁😁 من از اول تصمیم داشتم بچه دار شدم اسم دختربزارم رست ...

ای جان عزیزم مرسی فدات. قفل کردم میخواستم فقط از گزینه های نظر سنجی انتخاب کنن. خودم آرتا رو دوس دارم ولی انگار بیشتریا راستین و انتخاب کردن😁

chand ta eghdam dashti un mahi ke bardar shodi starter? kit gozashti? chand saat bad az kit eghdam r ...

اقدام رو یادم نیست چندبار بوده ولی کیت نذاشتم فقط لتروزل خوردم و بعد از پاکی اقدام کردم البته شوهرم نمیخواست چون بچمون کوچیک بود و خیلی غر میزد و اذیت میکرد😒