2777
2789
عنوان

عشقولیای بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 93 پست
سلام دوستان منم بی بی م مثبت شد حالا امروز رفتم ازمایش دادم که خیالم راحت شه یه دخمل دارم اینم خدا خ ...

مبارک باشه عزیزم من که جرات نکردم برم آزمایش بدم دوتا بی بی چکم مثبت شد دیگه گفتم تو این اوضاع بیرون نرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم من که جرات نکردم برم آزمایش بدم دوتا بی بی چکم مثبت شد دیگه گفتم تو این اوضاع بیرون ...

من اینقدر برام غیر قابل باوره که تا ازمایشم مثبت نشه نمیتونم قبول کنم دیگه با ماسک و دستکش رفتم -۳ تا بی بی چک گزاشتم ولی خطش کمرنگ بود دیروز هم موعدم بود که دیگه چون نشدم گفتم امروز برم ازمایش بدم تکلیفم معلوم شه توکل به خدا-مبارک شما هم باشه عزیزم

من اینقدر برام غیر قابل باوره که تا ازمایشم مثبت نشه نمیتونم قبول کنم دیگه با ماسک و دستکش رفتم -۳ ت ...

میدونم عزیزم من سر بارداری اولم یازده شب بی بی چکم مثبت شد دیگه نتونستیم بمونیم تا صب همون موقع رفتیم ازمایش دادم برگشتیم خونه ساعت دو شب هم رفتیم جوابشوگرفتیم با شوهرم. خخخخخ تا صبم نخوابیدم باورم نمیشد

فقط معده درددارم بی بی چکو دیشب زدم ولی فردا موعود پریودمه. سربارداری اولم معدم داغون شد تا شب زایما ...

من از دیروز درد پریودی دارم ....حالا ۷ روز مونده پریودیم ......دردی که میخوره تو رحمم....

من از دیروز درد پریودی دارم ....حالا ۷ روز مونده پریودیم ......دردی که میخوره تو رحمم....

کل علایم بارداری قبل از پریود با پریود همش عین همه اصلا تفاوتی ندارن. من قبل پریود همیشه دلپیچه و دلدرد و لک بینی داشتم الانم همینارو دارم +معده درد. 

کل علایم بارداری قبل از پریود با پریود همش عین همه اصلا تفاوتی ندارن. من قبل پریود همیشه دلپیچه و دل ...

دقیقا هرماه درد پریودیم همین شکلی بود با درد تخمک گذاری ...قاطی شده شده یه درد جدید و مداوم ....خدا کنه چیزی نشه حالا

میدونم عزیزم من سر بارداری اولم یازده شب بی بی چکم مثبت شد دیگه نتونستیم بمونیم تا صب همون موقع رفتی ...

من بارداری دومه گلی یه دختر ۵ ساله دارم -❤شما دختر بچه اولتون یا پسر؟؟