2777
2789
عنوان

درد زایمات

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 60 پست
آخه وزنم کم میشد هر دفعه کلسیم منیزیم و ویتامین د3 رو تا آخر بارداری باید خورد؟

اره عزیزم تا روز اخر بارداری باید بخوری

‌خب غذابخور عزیزم مغزیحات بخور ک وزنت نیاد پایین

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم پریناتال میخورم الانم تو ۳۹ هفته ام

پس میشه تا آخر بارداری خورد

فکر کردم تا یه هفته خاصی باید خورد

دکترمم فرحناز مهیاره

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
اره عزیزم تا روز اخر بارداری باید بخوری ‌خب غذابخور عزیزم مغزیحات بخور ک وزنت نیاد پایین

تهوع داشتم وزنم هی کم میشد

پس میشه تا آخر بارداری خورد فکر کردم تا یه هفته خاصی باید خورد دکترمم فرحناز مهیاره

نه من‌و از وقتی بهم داده نگفته قطع کن بازم باهاش مشورت کن ولی مولتی ویتامین چیز بدی نیست واسه رشد جنین خوبه من اوایل میگفت هروز بخور حالا میگه ۲بار درهفته

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
چجور بود طبیعی؟؟ من امشب از ترسش گریه کردم😢

باور کن از چیزی که تعریف میکردن خیلی راحتتر بود

مادرم همیشه میگفت باید بچه رو بدنیا بیاری، بچه خودش بدنیا نمیاد

اگر تمرکزت روی این مورد و درست نفس کشیدن باشه، خیلی زود میگذره   

بجای استرس، تنفس رو تمرین کن.

چند هفته ای؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ان شاءالله عزیزم خداکمکتون کنه

خیلی ممنونم‌ گلم خواهش میکنم دعام کنین  شاید درحقم اجابت بشه😢خیلی زجر کشیدم تاحالاش الانم که شرایط اینجوری شده این ویروس لعنتی اومده از ترس این‌ چند روزه دارم سکته میکنم کارم همش شده گریه شوهرمم چند روزیه تنگی نفس داره فردا داره میره دکتر ببینه جی میگه موندم اگه خدای نکرده مریض شده باشیم کی از بچم مراقبت میکنه😢😢😭

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
نه من‌و از وقتی بهم داده نگفته قطع کن بازم باهاش مشورت کن ولی مولتی ویتامین چیز بدی نیست واسه رشد جن ...

از شانس بد خورده به کرونا و دکترم نیست و بعدشم که عیده و این دکتر تو بیمارستان میرفتم.این دکترم میگفت مولتی ویتامین و اسید فولیک بخور

مطب هم پیش یه دکتر دیگه میرفتم که فقط میگفت اسید فولیک بخور.که بهم گفته دیگه نیا و برو بیمارستان.

ولی بخاطر تهوع و تنفر از غذا وزنم کم میشد و مولتی ویتامینهای بارداری و اسید فولیک رو می خوردم

باور کن از چیزی که تعریف میکردن خیلی راحتتر بود مادرم همیشه میگفت باید بچه رو بدنیا بیاری، بچه خودش ...

اخه عزیزم استراحت مطلق بودم همش خابیدم فقط

کلاس امادگی زاینان نرفتم 

تو هفته۳۴

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
اخه عزیزم استراحت مطلق بودم همش خابیدم فقط کلاس امادگی زاینان نرفتم  تو هفته۳۴

اتفاقا منم استراحت مطلق بودم  

به سلامتی

ان شاءالله به سلامتی و راحتی بدنیا بیاد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اتفاقا منم استراحت مطلق بودم     به سلامتی ان شاءالله به سلامتی و راحتی بدنیا بیاد

تکنیک تنفس چی هست؟؟

همین ک از دماغ بره تو از دهن بیاد بیرونءگ

تکنیک تنفس چی هست؟؟ همین ک از دماغ بره تو از دهن بیاد بیرونءگ

بله با فاصله منظم

اگر سر زایمان اینطوری نفس بکشی خیلی زایمانت سریع و  راحت میشه

من سر هر دوتا بچم همین کارو کردم، اولی که سختتره،  دردش به دو ساعت هم نرسید

بله با فاصله منظم اگر سر زایمان اینطوری نفس بکشی خیلی زایمانت سریع و  راحت میشه من سر هر دوتا ...

عزیزم هر تجربه ای داری بهم بگو خدا خیرت بده😃

عزیزم هر تجربه ای داری بهم بگو خدا خیرت بده😃

همونایی که گفتم یادمه  

فقط استرس نداشته باش، نذار کسی فکرتو به چیزای بد مشغول کنه

اگر چیز دیگه ای به ذهنم رسید چشم حتما میگم