پس میشه تا آخر بارداری خورد فکر کردم تا یه هفته خاصی باید خورد دکترمم فرحناز مهیاره
نه منو از وقتی بهم داده نگفته قطع کن بازم باهاش مشورت کن ولی مولتی ویتامین چیز بدی نیست واسه رشد جنین خوبه من اوایل میگفت هروز بخور حالا میگه ۲بار درهفته
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
مادرم همیشه میگفت باید بچه رو بدنیا بیاری، بچه خودش بدنیا نمیاد
اگر تمرکزت روی این مورد و درست نفس کشیدن باشه، خیلی زود میگذره
بجای استرس، تنفس رو تمرین کن.
چند هفته ای؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خیلی ممنونم گلم خواهش میکنم دعام کنین شاید درحقم اجابت بشه😢خیلی زجر کشیدم تاحالاش الانم که شرایط اینجوری شده این ویروس لعنتی اومده از ترس این چند روزه دارم سکته میکنم کارم همش شده گریه شوهرمم چند روزیه تنگی نفس داره فردا داره میره دکتر ببینه جی میگه موندم اگه خدای نکرده مریض شده باشیم کی از بچم مراقبت میکنه😢😢😭
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
اخه عزیزم استراحت مطلق بودم همش خابیدم فقط کلاس امادگی زاینان نرفتم تو هفته۳۴
اتفاقا منم استراحت مطلق بودم
به سلامتی
ان شاءالله به سلامتی و راحتی بدنیا بیاد
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تکنیک تنفس چی هست؟؟ همین ک از دماغ بره تو از دهن بیاد بیرونءگ
بله با فاصله منظم
اگر سر زایمان اینطوری نفس بکشی خیلی زایمانت سریع و راحت میشه
من سر هر دوتا بچم همین کارو کردم، اولی که سختتره، دردش به دو ساعت هم نرسید
فقط استرس نداشته باش، نذار کسی فکرتو به چیزای بد مشغول کنه
اگر چیز دیگه ای به ذهنم رسید چشم حتما میگم