2777
2789
عنوان

درد زایمات

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 60 پست
نمیدونم چرا عجله داشت     اما خداروشکر مشکلی نداشت

خداروشکر

طبیعی بود؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
اره وقتی گفت وقتت نیس خورد تو ذوقم اومدم خونه گفتم خدایا کی تا ۵بهمن صبرمیکنه.فک کنم خدا دلش سوخت&nb ...

منم ان تی زده ۲۵ام ولی دکتر میگه تا ۲۹ ام وقت داری خودمم هم دلم میخواد زود زایمان کنم هم میگم یکم صبر کنم برم‌۱فروردین زایمان کنم نیمه اولی بشه😥

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرت بره از دارو خونه بگیره گفتی مولتی ویتامین فک کردم قرص مولتی ویتامینو میگی منظورم شما م ...

مولتی ویتامین بارداری که یه پریناتال یا اکتی ناتال می خوردم که تموم شد.ویتامین د3 و کلسیم منیزنیم رو هم یه هفته دیگه تموم میکنم

فقط به من بگید تا هفته چند باید اینا رو بخورم

قرار بود هفته بعد برم دکتر که دکترم نیست

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
به منم بگید تا کی باید مولتی ویتامین و .. رو بخورم؟ 19 هفته هستم و یه هفته دیگه قرصام تموم میشه و د ...

ببین اکیدا بهت توصیه میکنم با یه پزشک متخصص دیگه مشورت کن و بخاطر حرف کسی قرص رو کم یا زیاد نخور. چون هرکسی حالتهای خاص خودشو داره که باید با پزشک صحبت کنه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خداروشکر طبیعی بود؟؟

بله  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دوست عزیز به حرف من که دوتا زایمان داشتم گوش بده با بیمارستان یا اورژانس تماس بگیر حالتت رو توضیح ب ...

چشم حتما

خدایا شکرت.... یا راهی خواهیم ساخت، یا راهی خواهیم یافت خدایا شکرت ....
چشم حتما

چشمت سلامت

ان شاءالله به سلامتی بدنیا بیاد

منم ان تی زده ۲۵ام ولی دکتر میگه تا ۲۹ ام وقت داری خودمم هم دلم میخواد زود زایمان کنم هم میگم یکم صب ...

اگه پس میخای یک فروردین زایمان کنی از من میشنوی ۲۵ام نرو برای معاینه صبرکن دردات شروع بشه خودش 

مولتی ویتامین بارداری که یه پریناتال یا اکتی ناتال می خوردم که تموم شد.ویتامین د3 و کلسیم منیزنیم رو ...

دکترت چرا برات پریناتال داده؟؟🤔🤔اینارو نمیدونم

ولی د ۳ و کلسیمو بگیر بخور ایناخیلی واجبن

ولی مولتی ویتاینات اصن ضروری نیستن

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
بله    

چجور بود طبیعی؟؟

من امشب از ترسش گریه کردم😢

اگه پس میخای یک فروردین زایمان کنی از من میشنوی ۲۵ام نرو برای معاینه صبرکن دردات شروع بشه خودش 

خودمم موندم چیکار بکنم آخه معاینه با یه انگشت میکنه فکرنکنم باعث زایمان بشه

دکترت چرا برات پریناتال داده؟؟🤔🤔اینارو نمیدونم ولی د ۳ و کلسیمو بگیر بخور ایناخیلی واجبن ولی مول ...

آخه وزنم کم میشد هر دفعه

کلسیم منیزیم و ویتامین د3 رو تا آخر بارداری باید خورد؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
آخه وزنم کم میشد هر دفعه کلسیم منیزیم و ویتامین د3 رو تا آخر بارداری باید خورد؟

منم پریناتال میخورم الانم تو ۳۹ هفته ام