2777
2789
عنوان

کمکککککککک

79 بازدید | 9 پست

سلام خانما ب دادم برسین دیگ از خودم حالم بهم میخوره پوستم خشکه خیلی اذیتم هر چی کرم مرطوب کننده میزنم باز بی فایدس دخترمم دوسالشه پوستش مث خودمه برا اون کرم گرفتم هشتاد تومن باز همینجوری خشک میشه واس این پوست خشکم ن میتونم انگشتر بندازم ن ناخن لاک بزنم چون خیلی افتضاح میشه و اصلا ب دستم نمیاد از طرفی همش فک میکنم بنایی کردم اگ واقعا چیز امتحان شده و درمان قطعی دارین معرفی کنید دعاتون میکنم در عین حال ک پوستم خشکه صورتم جوش میزنه تا یکم گرمی میخورم  سرمم شوره داره من نمیدونم مگ جوش و شوره براپوست چرب نیس اخه اونم ک غصش بکنار خشکی پوستم رو چکار کنم

برو پیش یه متخصص خوب پوست بعد از بحران کرونا 

روغن آرگان هم امتحان کن  آرگان اصل البته تقلبیش زیاد شده نمیدونم واسه خشکی خوب باشه یا نه ولی کلا واسه پوست و مو خیلی خوبه

دی و بهمن ۱۴۰۴🖤 تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده🖤 بخشی از من تا آخرین روز زندگیم عزادار خواهد بود ▪️سوگنـد ای روزگار ! سوگند به اشک داغ و مویه جانسوز مادران و پدران وطـ🇮🇷ـن که هر تیره شبی را سحری هست... (چنین گفت فردوسی دانا: بیا تا جهان را به بد نسپـریم/به کوشش همه دست نیـکی بریم) داستانی با این کلیدواژه ها را به خاطر آور: فریدون ، فرانک ،گاو برمایه، کاوه آهنگر ، درفش کاویانی 🏴🏳️🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ... اللهم عجل لولیک الفرج ⛅ امام زمان جانم، خورشید پشت ابرم مرا دریاب و با من باش✨🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.