2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دو مدل دختر تو ذهن اکثر پسرها هست . اونی که واقعا خوب میدوننش ولی براشون سخته و اونی که براشون آسونه و اونم خوبه . سعی کنید اگر اولی یکی بودید و اومد جلو همراهش باشید

بآور کن وقتی به یه پسر وابسته بشی یا بهش بگی حالم بده دلم برات تنگ شده با حالت مسخره بهت میگه برو دک ...

اصن وقتی بفهمن حس پیدا کردی اون موقعس ک ذات واقعیشونو نشون میدن

متوجه نشدم .خوب از چ نظر؟ظاهر؟یا رفتاری

من به شخصه اینجوریم ولی اکثرا همینن . ببین مسئله اینه که یکی تو ذهن 10 از 10 هست اما ما وقتی مشکلات خودمون رو میبینیم اونو یجورایی سر از خودمون میدونیم یا جلو رفتن برامون سخت میشه و همه جوره دوست داریم اوضاع خودمون و رابطه ای که بخوایم درست و باب میل باشه . اما افراد زیادی هم هستن که مثلا 7 از 10 ، 8 از 10 هستن و جلو رفتن برای یک پسر راحت تر میشه چون ترس از دست دادنش رو نداره و اون احترام فوق زیادی که برای مورد اول هست رو نداره . پس امکان رخ دادن خیلی حرکات و رفتار های نادرست هست . یک جایی نوشته بود پسرا معمولا گزینه آسون رو انتخاب می کنند چون گزینه سخت ازشون میخواد که مرد باشن . معیارش برای افراد متفاوته بنظرم اما اگر ميخواید ببینید چجوریه بنظرم ببینید چقدر براتون فارغ از نفعی که براش داشته باشید ارزش قائله