2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من به شخصه اینجوریم ولی اکثرا همینن . ببین مسئله اینه که یکی تو ذهن 10 از 10 هست اما ما وقتی مشکلات ...

وقتی از نظر خودم اون انتخاب آسونه بودم چیکار کنم؟

خیلی اوایل خوب بود الانم همونه ولی بخاطر شرایط اقتصادی و جنگ و ... خیلی کارش بیشتر شده و خیلی کمتر هست

من یه دختر بچه خونگی بودم(هستم) که خیلی رندوم و درمورد درس و کنکور باهاش حرف میزدم و اون یه مرد گنده که دانشجوی دکتریست و شغل مهمی هم داره و به هم سنای من هم تدریس میکنه و خیلی احتماعی تر و دنیا دیده تر از من

البته نفعی فکر نکنم براش داشته باشم شاید اندکی انرژی مثبت

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

وقتی از نظر خودم اون انتخاب آسونه بودم چیکار کنم؟خیلی اوایل خوب بود الانم همونه ولی بخاطر شرایط اقتص ...

شاید دقیقا عاشق همین باشه . آسونی و سختی که میگم به معنی دقیق بهتر یا بدتر بودن یا راحت ارتباط گرفتن نیست . به این معنیه که دلش نمیخواد اون مورد سخت رو از دست بده و دلش نمیخواد آب تو دلش تکون بخوره نه اینکه چون نشد باشه . بازم اگر فکر می کنی مورد آسونه بودی اگر طرفت آدم حسابیه و خودشو ثابت کرده مشکلی نیست ، حساس نباشید روش . پسر خوب برای همه دخترها ارزش قائل هست

شاید دقیقا عاشق همین باشه . آسونی و سختی که میگم به معنی دقیق بهتر یا بدتر بودن یا راحت ارتباط گرفتن ...

آره آدم خوبیه

چشم مرسی

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭