2777
2789
عنوان

عید دیدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 44 پست
دقبقا اصلا جدیش نگرفتن دیگه ازین بدتر میخواد بشه من یه جورابم نگرفتم اون دائم درحال لباس خریدنه

خدا بهت صبر بده

من که انقدر حرص خوردم واسه این طرز فکرشون که رفت امد بدون روبوسی اشکال نداره🤮🤮🤮

من انقدر حسااااس اونا به شدت بیخیااااااال اصلا جور نیستیم باهم😭😭😭😭

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش تو خونه ام شوهرمم مشغول ساخت و سازه و با هرکارگری میگه حدتقل ۴متر فاصله داره ولی هر شب فک می ...

خدا نکنه

وسواس بیش از حد هم خوب نیست...شما رعایت کن بقیه‌شو بسپار به خدا

انشالله سلامت باشی

شغل شوهر منم همینه دائم نگرانشم که نکنه از یکی بگیره خدای نکرده

خدا نکنه یکی اگه تو خونه بگیره همه مبتلا میشن😭😭خدا به دادمون برسه😭فقط باید بسپاری به خدا

من همش تو خونه ام شوهرمم مشغول ساخت و سازه و با هرکارگری میگه حدتقل ۴متر فاصله داره ولی هر شب فک می ...

نه اجتماعات خیلی خطرناکه

امروز یه مطلبی خوندم ۹۰ درصد ابتلاها از اجتماعاته

۱۰ درصد روابط خانوادگی

۴ متر فاصله ایمنه عزیزم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
منم از الان عزا گرفتم واسه روبوسیاشون 

وای خدایا مگه روبوسی هم داااارن🤯🤯🤯

واسه ما خیلی وقته روبوسی و دست دادن نیست

اگه روبوسی دارن اصلااااا نرو خونه‌شون خواهشا...خطرناکِ

بدار ناراحت بشن مهم نیست

وای خدایا مگه روبوسی هم داااارن🤯🤯🤯 واسه ما خیلی وقته روبوسی و دست دادن نیست اگه روبوسی دا ...

آخه من میخوام  بعداز چند ماه برم شهرستان دیدنشون فکر کن دست ندمو روبوسی نکنم ببین چه داستانی درست کنن

آخه من میخوام  بعداز چند ماه برم شهرستان دیدنشون فکر کن دست ندمو روبوسی نکنم ببین چه داستانی در ...

آها شهر دیگه‌ن

پس میتونی نری

بگو راه ها رو بستن

رفتی هم اصلاااااا روبوسی نکن بذار هرچی میخوان بگن

سلامتی با هیچی قابل معاوضه نیست

آها شهر دیگه‌ن پس میتونی نری بگو راه ها رو بستن رفتی هم اصلاااااا روبوسی نکن بذار هرچی میخوان بگن ...

اره خانوادهامون پیشمون نیستن آره میگم شاید مریض باشم بوستون نمیکنم که ناراحت نشن فقط میدونم از بوس کردن بچم نمیگذرن اونو درو ندارم

اره خانوادهامون پیشمون نیستن آره میگم شاید مریض باشم بوستون نمیکنم که ناراحت نشن فقط میدونم از بوس ک ...

امیدوارم با سلامتی از این بحرااان کرونا بگذریم 😢😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز