2777
2789
عنوان

عید دیدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 44 پست
قربوووونت برا امضام هم دعا کن دوست گلم😘😘ممنون

فرستادم عزیزم، یه آیت الکرسی هم واست خوندم😘

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
ایکاش منم حامله بودم جایی نمیرفتم    

عزیزم، هیچ کس نباید بره

نه فقط باردارا

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بارداری خیلی خیلی عذر موجهیه

الان تو این وضعیت، عذر همه موجهه به خدا

شوخی بردار نیست این بیماری

به نظر من اصلا اهمیت ندین که طرف ناراحت میشه یا بدش میاد

سروین، اومدی اینجا؟ چقدر عصبانی بودی تو تاپیک کرونا😁 ولی خداییش خیلی انرژی منفی میداد اونجا که گ ...

اگه چشمامو ببینی چه پفی کرده

بس که میشینم و زار میزنم و دعا میکنم

میبینم انقد بی رحمانه دلمونو خالی میکنن لجم میگیره

خصوچصا که چن شب پیش یکی اومد یه نمودار دروغی گذاشت 

از‌ون موقع دیگه به اخبار کرونا اعتقاد ندارم فقط بهداشتو رعایت میکنم و تو خونه ام ۱ماهه

دوباره میسازمت💪

یعنی کلا دید و بازدید دارید؟؟؟؟ خونه همه فامیلا؟؟؟؟؟

مادرشوهرم اینا عید دیدنی دارن کلا مادرشوهرم عشقه عید حالا سیل باشه و زلزله و کرونا فرقی براش نداره عینه بچه ذوق داره واسه سفره هفت سینو که یه ماه قبلش میچینه 

اگه چشمامو ببینی چه پفی کرده بس که میشینم و زار میزنم و دعا میکنم میبینم انقد بی رحمانه دلمونو خال ...

اصلا به شایعات توجه نکن

منم به خدا یک ماهه تو خونه م

اگه تو خونه باشیم هیچ اتفاقی واسمون نمیفته

میگن وارد پیکش شدیم ، که تا اواسط فروردینه، بعدش دیگه اگه خدا بخواد روند نزولی داره

توکل به خدا

همه چی دست خودشه، البته ما هم باید رعایت کنیم

مادرشوهرم اینا عید دیدنی دارن کلا مادرشوهرم عشقه عید حالا سیل باشه و زلزله و کرونا فرقی براش نداره ع ...

مادرشوهر من امسال یه دستی به گل و گوش خونه ش کشید واسه عید

حالا میگه عیب نداره ما که میریم فقط دست و روبوسی نمیکنیم🙄🤦‍♀️

مادرشوهرم اینا عید دیدنی دارن کلا مادرشوهرم عشقه عید حالا سیل باشه و زلزله و کرونا فرقی براش نداره ع ...

ای وااااااای مثل خانواده شوهر من

ولی متاسفم برای این طرز فکرها😞😞اصلا انگار تو این جامعه نیستن

تو باغ نیستن😭😭

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
ای وااااااای پثل خانواده شوهر من ولی متاسفم برای این طرز فکرها😞😞اصلا انگار تو این جامعه نیستن تو ...

دقبقا اصلا جدیش نگرفتن دیگه ازین بدتر میخواد بشه من یه جورابم نگرفتم اون دائم درحال لباس خریدنه

اگه همه فقط و فقط دو هفته رعایت کنن آمار میاد پایین

اما بعضی ها هوس خرید و عید دیدنی و شماااااال😭زده به سرشون😭😭

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
اصلا به شایعات توجه نکن منم به خدا یک ماهه تو خونه م اگه تو خونه باشیم هیچ اتفاقی واسمون نمیفته م ...

من همش تو خونه ام شوهرمم مشغول ساخت و سازه و با هرکارگری میگه حدتقل ۴متر فاصله داره

ولی هر شب فک میکنم کرونا گرفتم

دوباره میسازمت💪