2777
2789
عنوان

عید دیدنی

264 بازدید | 44 پست

سلام دوستان

دید و بازدید عید تو خانواده‌تون کنسل شد؟؟؟

من اصلاااااا دوست ندارم برم اما خانواده شوهرم اصلا اصلا کرونا رو جدی نمیگیرن میگن بین خواهر و برادر باید رفت آمد باشه...آخه من چیکار کنم با این طرز فکر😭😭

کسایی که میگن ما نمیریم عید دیدنی حتی خونه مادر شوهر،خواهرشوهر و مادربزرگ هم نمیرید؟؟؟؟؟

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

بعله جایی نمیریم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خدا رو شکر کنسل شد

تو خانواده همسرمم که کنسل نشده باشه، من جایی نمیرم، برامم مهم نیست، خوششون بیاد یا نه

چون باردارم جایی نمیرم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
بله خدا رو شکر کنسل شد تو خانواده همسرمم که کنسل نشده باشه، من جایی نمیرم، برامم مهم نیست، خوششون ب ...

برا شما که بارداری عذرت موجهِ😉

انشالله بارداری سالمی داشته باشی و با سلامتی بغلش بگیری

حتی خونه مادر شوهر؟؟ بعد از دستتون ناراحت نمیشن؟؟؟

من هنوز مجردم

ولی مامانم اینا جایی نمیرن...

ناراحت بشن مهم نیست...

باید خودشون شعورشون برسه ک اشتباهه 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

برا شما که بارداری عذرت موجهِ😉 انشالله بارداری سالمی داشته باشی و با سلامتی بغلش بگیری

ممنونم گلم، چقدر از دعات انرژی گرفتم😘😘😘😘

انشاالله هم شما هم خانوادتون سلامت باشید🌹

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
ممنونم گلم، چقدر از دعات انرژی گرفتم😘😘😘😘 انشاالله هم شما هم خانوادتون سلامت باشید🌹

قربوووونت

برا امضام هم دعا کن دوست گلم😘😘ممنون

من مامانم خیلی خونشون نزدیکه ولی حتی اونجام نمیرم

سروین، اومدی اینجا؟

چقدر عصبانی بودی تو تاپیک کرونا😁

ولی خداییش خیلی انرژی منفی میداد

اونجا که گفت یه زن باردار فوت کرد، من داغ کردم، خیلی ترسیدم

2790
2778
2791
2779
2792