2777
2789

سلام خانوما من ۳۲ هفتمه که ازمایش دادم قندم بالارفته دکترم ارجاع داده به مشاور تغذیه تا برنامه غذایی تغذیه دیابتی بهم بده ولی بخاطر این کرونا لعنتی هیجا دکتر نداره درمانگاهها......شما اگه شرایطتتون مثل منه برنامه تغذیه ای که دکتر بهتون تجویز کرده چیه؟ممنون میشم بگید 

خیلی نگرانم 

حذف کل شیرینی جات مصنوعی کم کردن نون ماکارونی وبرنج دکتر خودم این توصیه هارو برام کرد

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شمام دیابت بارداری گرفتی؟نون سنگگ سبوس دارمیخورم میشه آیا؟

اره ۱۵۳ بود بعد گلوکز دکتر گفت تکرا بشه اونم به خاطر کرونا خودش نمیاد مطب گفت انسولین بازم قبول نکردم چون توشهرما پیدا نمیشه گفت باید قول بدی شکر حلوا قند مربا شکلات بامیه شیرینی شربت قند اخه اینا رومن می خوردم بزاری کنار پرخوری ممنوع و برنج نون ماکارونی هم کم .

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

منم دیابت بارداری دارم .روزی ۲تا متفورمین گفته بخورم و رژیممرو رعایت کنم و ۵وعده قندم رو بگیرم.منم ماه آخرم و متاسفانه بخاطر دیبات چیزی خاصی نمیتونم بخورم دلم میخواد بچه م وزن بگیره نگران رشد بچه هستم