دیروز با نامزدم رفتیم پیش دوستش تا منو دید گفت وای چقدر رنگ موهات بهت میاد و... بعد گفت بیاید شجاعت حقیقت از نامزدم سوال کرد اگه بفهمی من با ایناز دوستم چیکار میکنی همش همچین سوالایی می پرسید بعد نوبت به خودش رسید نامزدم گفت تا حالا شده به خودت بگی چقدر ایناز سر تره و....منظور نامزدم با خودش بود بعد یهو گفت تا حالا بهش فکر نکردم ولی نه بعد گفت دختر بهتر از اینازم که بیشتر لیاقتتو دارن خیلین من یهو خیلی بهم برخورد چون دوستش همیشه ازم تعریف میکرد و.....هر موقع هم منو میبینه خیلییی از چهرم تعریف میکنه منظورش از این حرفا چیه؟؟؟
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
هم دوست نامزدت و هم نامزدت یه چیزیشون میشه..با اون سوالاشون😑😑😑😑من جا تو بودم جفتشون رو به ۷ روش سامورایی تیکه تیکه میکردم😅😅😅😅😅😅😅یه چیزی بهشون میگفتی خوب...فقط نشستی نگاهشون کردی😁✌
😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنید❤کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست