2777
2789
عنوان

منظورش چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 28 پست

خاک تو سر اون دوست پسر یا نامزدت که تو رو گذاشته وسط همه راجع به تو نظر میدن

چقد من خودمو جر بدم تو این سایت و بگم اخه دخترای ساده اخه ملنگا اسیر دست این خروس های جوان نشید

خودتونو وقتتونو فکرتونو حروم این بی معنیا نکنید

حالا این بچه ذهنش درگیر شده که دوست فلانی درمورد من چی گفته

برو سر درس و مشقت اخه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به افتخار همه سیب زمینیا |:

😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣✌😁

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
 استارتر چندشت نمیشه طرف اینارو میگه؟  یبار دوس دوس پرسم همچین گفت دیگه جایی که اونه نم ...

خیلی بدم اومد نمیدونم چرا همچین حرفایی میزنه یا نامزدم یه لحظه رفت دستشو بشوره گفت چقدر من موهای فر دوست دارم خیلی عصبی شدم از حرفش

اصن نزار این‌ حرفارو کسی بزنه ب شوهرت نامزت دوس پسرت هرچی این‌اجازرو نده سیب زمینی بازی دربیاره چون 4روز دیگ‌  تو دعوا نمیاد بگ‌دوستم گوه خورد اینو گفت ک میگ تو مثل ببخشید زنای بد بودی ک‌دوستم‌اینو گفت این‌واسم‌پیش اومده‌ها دوست همسرم دوست بودیم‌باهم ب هم پیام‌داد دوتا خرف زد من بلاکش کردم 6 سال پیش بعد اومدش شوهرم سر من دعوا م‌تو چیکار کردی ک‌اون‌اینو گفته اهرم‌طرف دوستشو گرفت ولی من واقعا بی تقصیر بودم مقصر شوهر من بود ک‌شمترمو داده بود ب‌اون

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
خیلی بدم اومد نمیدونم چرا همچین حرفایی میزنه یا نامزدم یه لحظه رفت دستشو بشوره گفت چقدر من موهای فر ...

عنتر....بازم خودت بهتر میدونی ما دیدگاه های متفاوتی داریم

من تجربه نفیسمو گفتم ناراحت نشی  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
خیلی کم حرفم ولی خیلی ناراحت شدم از حرفشون

برا دفعه دیگه تلافی کن😁✌اماده باش برا جبران حرفشون😁✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
بروبابا من ۲۲ سالمه بچه نیستم اینم فقط یه ایدیه

بزرگی به سن و سال نیست 

تو واقعا نفهمیدی اون دوتا ذره ای ارزش برا تو قایل نیستن و از طرز حرف زدنشون معلوم نیست؟؟؟؟ 

تو خیلی ارزشمندی مگه چ کمبودی داری که با کسی میگردی که ذره ای روت غیرت نداره به بهانه بازی و هرچیزی تو رو عین اسباب بازی میذاره وسط

این روابط رو بذار کنار و تو فکر پیشرفتت باش

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹